Крупним планом і з усіма деталями: Леся Нікітюк приголомшила фото з результатами походу до косметолога

Леся Нікітюк завжди відрізнялася своєю відвертістю та щирістю перед фанатами. Нещодавно зірка поділилася відео, на якому зображено процес проведення косметологічних процедур

Українська знаменита телеведуча Леся Нікітюк опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знімки, на яких крупним планом відображено процес проведення косметологічної процедури. Підписники можуть спостерігати, як професіонал виконує чистку обличчя знаменитості, а саме – видаляє чорні крапки або, як їх ще називають, комедони.

У шанувальників таке одкровення викликало шок, що не дивно. Під час цієї косметологічної процедури фахівець здійснює сильний тиск на ніжну шкіру обличчя. Це робиться для того, щоб якісно очистити всі пори, що забилися.

Леся Нікітюк приголомшила шанувальників несподіваним відео
Леся Нікітюк приголомшила шанувальників несподіваним відео

Проте, в результаті такої “грубої”, але дієвої процедури, шкіра стає сильно запаленою і почервонілою, що може налякати тих, хто вперше спостерігає за тим, що відбувається.

Схоже, що Леся Нікітюк була готова до того, що шанувальники не будуть захоплені відео з косметологічного кабінету, а тому поспішила поділитися додатковими подробицями, щоб заспокоїти підписників. Так, знаменита гуморна ведуча опублікувала фото, де видно результати процедури.

На свіжому фото Леся Нікітюк позує на камеру у симпатичному вбранні. Леся Нікітюк зробила фотографію в магазині косметики, а тому на тлі видно численні баночки та тюбики з різними засобами.

На дзеркальному селфі зірки видно стильні широкі шкіряні штани та напівпрозора кофта від українського бренду “The Lace”. До речі, під напівпрозорим топом видно чорний бюстгальтер. В цілому образ зірки виглядає акуратно і стримано, але нижня білизна, що видніється, додає образу “гостроти” і родзинки.

Історії в Інстаграм Лесі Нікітюк
Історії в Інстаграм Лесі Нікітюк

Окрім стильного вбрання шанувальники помітили й сяючу чисту шкіру Нікітюк.

Насправді результат набагато кращий

, – підписала фотографію ведуча, заспокоївши всіх шанувальників і запевнивши їх, що тимчасове почервоніння вже давно пішло з її обличчя.

Шанувальники зоряної ведучої завжди дивувалися тому, як уміло Леся Нікітюк поєднує в собі гуморну і навіть трохи “хлопчачу” натуру з ніжною та жіночною особистістю. Так, телеведуча завжди вміє смішно пожартувати і колко відповісти, проте ніколи не забуває продемонструвати, якою гарною і тендітною є насправді.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!