Батьки знаменитостей: як виглядають мами Олі Полякової, Віри Брежнєвої, Джамали, Кароль та інших зірок (Фото)

Ми щодня бачимо знаменитостей на телеекранах, знаємо багато про їхнє особисте та творче життя. Однак мало хто знає про батьків знаменитостей, які дали життя майбутнім улюбленцям публіки.

Оля Полякова та мама Світлана

Як виглядає мама Олі Полякової
Як виглядає мама Олі Полякової

Мамі Олі Полякової Світлані 63 роки, але виглядає жінка набагато молодшою за свої роки. Співачка зізнається, її маму часто плутають із її подружкою.

Світлана за фахом лікар-педіатр. Останні роки вона жила зі своїм чоловіком у Росії, однак коли почалася повномасштабна війна в Україні, жінка покину країну-агресор і виїхала за кордон.

Джамала та мама Галина

Як виглядає мама Джамали
Як виглядає мама Джамали

Мама співачки Джамали за національністю вірменка. Жінка все життя працювала вчителькою у музичній школі та прищеплювала любов до музики своєї дочки.

Віра Брежнєва та мама Тамара

Як виглядає мама Віри Брежнєвої
Як виглядає мама Віри Брежнєвої

Мамі Вірі Брежнєвій Тамарі 70 років, проте жінка виглядає набагато молодшою за свій вік. Тамара буквально старша копія своєї дочки. Вона має світле волосся, блакитні очі та тонку талію, як і Віра Брежнєва.

Життя Тамари Галушки не було казковим. Вона довгий час працювала прибиральницею та зводила кінці з кінцями, виховуючи 4 дітей. Останні роки мама Віри Брежнєвої працювала на Наддніпрянському хімічному заводі.

Світлана Лобода та мама Наталія

Як виглядає мати Світлани Лободи
Як виглядає мати Світлани Лободи

Мамі Світлані Лободи Наталі 65 років, але виглядає вона лише трохи старша за свою зіркову доньку. Жінка прожила все життя у невеликому місті Ірпінь, що під Києвом. Відомо, що мама Лободи пробувала себе у політиці та була депутатом Ірпінської міської ради.

Тіна Кароль та мама Світлана

Як виглядає мама Тіни Кароль
Як виглядає мама Тіни Кароль

Тіна Кароль ретельно приховує своє особисте життя і практично ніколи не каже про сім’ю. Відомо, що зараз батьки Тіни Кароль живуть не в Івано-Франківську, де мешкали багато років, а в Києві. Тіна не приховує, що незважаючи на те, що її батьки живуть недалеко, вона бачиться з ними лише на свята.

Настя Каменських та мама Ліда

Як виглядає мама Насті Каменських
Як виглядає мама Насті Каменських

Мама Насті Каменських Лідія – відома публіці особистість. Вона багато років співала у хорі імені Верьовки. Каменських успадкувала від мами не лише музичний талант, а й її знамениті кучері. Варто зазначити, що Каменських дуже близька зі своєю мамою. Вони часто разом їздять у відпустку і всі свята проводять також разом.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.