З немодними зачісками та в безглуздому одязі: у Мережі з’явилося фото Винника та Таюне до слави та грошей

Олег Винник розпочав зіркову кар'єру в Україні, коли йому було вже 40 років. Не всі шанувальники знають, як виглядав співак у молоді роки до того, як він став популярним в Україні.

49-річний Олег Винник – один із найвідоміших українських артистів та справжній улюбленець публіки. При цьому кар’єра артиста розпочалася не так давно. 2011 року, коли Олегу було далеко за 30, він почав робити свої перші спроби прорватися в український шоу-бізнес. 2013 року вийшла пісня Винника “Вовчиця”, яка стала хітом та принесла популярність артисту.

Винник виїхав на лікування ще до початку повномасштабної війни
У Мережі з’явилося фото Винника та Таюне задовго до слави та грошей

Публіка знає Олега, як харизматичного, стильного чоловіка з довгим волоссям та брутальною щетиною. Однак до грошей, слави і ретельної роботи стиліста, він виглядав зовсім інакше.

Нещодавно в Мережі з’явилося архівне фото Олега Винника та його дружини Таїсії Сватко у колі друзів. Коли це фото було зроблено, невідомо, але знаменитості там виглядають зовсім не так, як зараз.

у Мережі з'явилося фото Винника та Таюні задовго до слави та грошей
У Мережі з’явилося фото Винника та Таюні задовго до слави та грошей

У той час, як друзі Винника та Таюне на фото позують у дорогих костюмах та вишуканих сукнях, зіркове подружжя має не зовсім представницький вигляд. На фото Винник позує у чорних штанах та світлій сорочці у смужку з розстебнутими ґудзиками. Дружина Винника Таюне була одягнена в облягаючі джинси, високі чоботи та фіолетову кофтинку з дуже глибоким декольте.

Зіркове подружжя дуже сильно відрізнялося від своїх друзів на фото. Помітно, що тоді ще не працював з ними стиліст.

Де був Олег Винник до того, як став відомим в Україні?

Олег Винник багато років жив у Німеччині. Там він також розвивався у творчому напрямку, але не як співак естради, а як актор мюзиклів. Там він досяг значних успіхів. Винник виступав у відомих світових мюзиклах “Титанік” та “Собор паризької богоматері”. Артист навіть отримав почесне звання “Новий грандіозний голос 2003”.

Варто зазначити, що у Німеччині з Винником жила і його дружина Таїсія Сватко. Там у них народився син Юліан, якого артист приховує від публіки. Хлопчик залишився жити в Німеччині, навіть після того, як Винник та Таюна поїхали жити в Україну.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.