Матвієнко вдалась до спогадів і показала архівні фото з чоловіком: чуток про розлучення з Мірзояном все більше

Нещодавно по Мережі почали гуляти гучні чутки про майбутнє розлучення Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна. Дівчина різко відповіла на чутки, перешкоджаючи будь-яким подальшим спробам сумніватися у міцності свого шлюбу

Український блогер Микола Зирянов під час інтерв’ю зі співачкою Jerry Heil зробив гучну заяву: за інформацією з його джерел, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розійшлись та готуються до розлучення. Зирянов повідомив цю новину співачці та чекав на її реакцію. Jerry Heil відмовилася вірити в заяву і була дуже засмучена звісткою.

Знаменитості обговорювали розлучення Дорофєєвої та Дантеса, коли співачка заявила, що всі новини зі світу шоу-бізнесу дізнається останньою. Тоді Зирянов риторично спитав: “А ти знала, що Матвієнко з Мірзояном розійшлася?”.

Варто зазначити, що блогер не надав жодних доказів. Опубліковане тоді інтерв’ю заклало початок довгим обговоренням та численним чуткам, коментувати які ні Матвієнко, ні Мірзоян не поспішали.

Однак пізніше журналісти вирішили все-таки дізнатися у зірки, чи правдива новина про її розлучення з чоловіком. Тоді Тоня Матвієнко коротко і ясно відповіла, що недоброзичливці не дочекаються їхнього розлучення з Мірзояном.

Тоня Матвієнко відреагувала на чутки про розлучення з Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко відреагувала на чутки про розлучення з Арсеном Мірзояном

Варто звернути увагу на те, що шанувальники серйозно і з тривогою відреагували на чутки про розлучення однієї з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу. Найуважніші фанати пам’ятають, що колись Тоня Матвієнко вже говорила про можливе розлучення із чоловіком.

Тоді співачка і дочка знаменитої артистки Ніни Матвієнко в інтерв’ю поділилася з публікою своїми думками про те, що їй, можливо, варто розлучитися з Арсеном Мірзояном. Однак, за словами Тоні, її чоловік тоді зробив усе можливе, щоб налагодити стосунки та прогнати від дружини будь-які думки про розлучення.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко перебувають у шлюбі з 2017 року. Раніше, 2016 року, у знаменитостей з’явилася спільна дочка, яку назвали на честь народної артистки Ніни Матвієнко. Крім того, у Тоні від минулого шлюбу є старша дочка Уляна, а у Арсена – двоє синів.

Сьогодні ж Тоня Матвієнко опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм сімейну фотографію з особистого архіву. На знімку співачка зображена зі зоряним чоловіком, своєю мамою та двома доньками – Уляною та Ніною.

Тоня Матвієнко поділилася з шанувальниками, що це фото було зроблено у 2016 році.

Архівне фото сімейства Матвієнко та Мірзоян
Архівне фото сімейства Матвієнко та Мірзоян

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.