“Як дівчинка 15 років”: схудла Тіна Кароль у міні-шортах вразила виглядом – як ровесниця власного сина

Популярна українська співачка Тіна Кароль здивувала шанувальників у Мережі своїм схудлим виглядом та стилем підлітка. Зірка стала виглядати як ровесниця власного сина.

Тіна Кароль з тих зірок українського шоу-бізнесу, хто за природою схильний до повноти, але щоб ідеально виглядати артистка багато часу та уваги приділяє своєму харчуванню, тренуванням і всьому пов’язаному з красою. Однак останнім часом поп-діва схудла дуже сильно, що не залишилося непоміченим її численними шанувальниками в Мережі.

У своєму Телеграм-каналі Тіна Кароль виклала дзеркальне селфі, на якому позувала у синій толстовці, коротких джинсових шортах, шльопанцях на високій підошві та в гольфах. Свій молодіжний образ вона доповнила поясною сумкою жовтого кольору, створивши композицію кольорів українського прапора, волосся співачка зібрала у низький хвіст, губи нафарбувала яскравою помадою, також помітно, що у неї ніжно-рожевий манікюр.

Схудла Тіна Кароль у міні-шортах вразила виглядом
Схудла Тіна Кароль у міні-шортах вразила виглядом

Ця фотографія викликала бурхливу реакцію серед користувачів Мережі. Частина з них захоплена молодим зовнішнім виглядом 38-річної артистки. Інша частина вважає, що Тіна надто схудла і одягається не за віком, зірку просять зупинитися, бо вона схожа на ровесницю свого сина.

Нагадаємо, Тіна Кароль зараз в Україні буває нечасто. Більшість свого часу вона проводить у роз’їздах по всьому світу з благодійними концертами на підтримку рідній країні, яка захищає свою територію та свободу від російських окупантів. Окрім Тіни Кароль благодійністю та волонтерською діяльністю також активно займаються Світлана Лобода, Злата Огнєвіч, Потап та Настя Каменських, Катерина Осадча, Святослав Вакарчук, Джамала, Андрій Бєдняков та багато інших українських артистів. Є й такі, хто проміняв совість та Батьківщину на гроші, це Ані Лорак, Таїсія Повалій, Регіна Тодоренко, Наташа Корольова.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.