“Які у вас гарні дівчата”: Павло Зібров засвітився на знімках у своєму особняку з молодими та симпатичними

Український артист та співак Павло Зібров активно ділиться із шанувальниками деталями свого життя. Нещодавно у соціальній мережі Інстаграм чоловік показав фотографії зі свого шикарного двоповерхового особняка

Павло Зібров за довгі роки своєї кар’єри зміг підкорити та завоювати серця не одного покоління. На відміну від зірок свого віку, з якими той починав крокувати у світі шоу-бізнесу, сьогодні його кар’єра не припинилася, а про ім’я Зіброва не забули. Більше того, він активно продовжує радувати шанувальників професійною активністю і вміло завойовує дедалі більше уваги.

Пісні Павла Зіброва присвячені жінці у всіх її проявах – вони про кохання, про цінності, а тому представниці прекрасної статі особливо люблять творчість та особистість Народного та Заслуженого артиста України. Сьогодні Зібров веде власний блог на YouTube, активно публікує всі новини з особистого життя в соціальних мережах, а також є частим гостем на світських вечірках.

Шанувальники відчувають особливий зв’язок та довіру з Павлом Зібровим, а тому співак просто не міг не поділитися чудовими фотографіями зі свого житла – двоповерхового шикарного особняка.

Нещодавно артист опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм серію фотографій, на яких об’єктив камери зняв його з красунею-дружиною Мариною та дочкою Діаною.

На фотографії безперечно приємно дивитися – ідеальний яскраво-зелений газон, шикарна рослинність та безліч квітів створюють буквально казкову атмосферу. Ніжність і теплота, з якою дивляться одне на одного члени родини Зібрових, додає особливого шарму фотосесії.

Особняк розташований у селі Ходосівка, що у Київській області. Усередині Зібров розташував і лазню, і більярдну залу, а зовні можна побачити найкрасивіший сад, город, симпатичний фонтан і навіть озеро.

Сам будинок побудований в витонченому стилі суворого аристократизму – акуратні колони, вміло доповнені квітучими рослинами, загалом створюють романтичну атмосферу.

В описі до посту в Інстаграм Павло Зібров поділився, що вперше за довгий час до сім’ї в гості прийшов їхній друг і за сумісництвом фотограф, який не зміг відмовитися від пропозиції зробити для Зібрових кілька знімків.

Так, фотограф зняв сім’ю за чашкою вечірнього чаю – Павло з дружиною та донькою сидів у літній альтанці в оточенні квітів, насолоджуючись спокійною розмовою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.