“Він був принциповим”: Сумська у день народження покійного батька згадала, як він висловив протест СРСР

На честь дня народження померлого батька Ольга Сумська поділилася з шанувальниками зворушливою історією молодості Сумського. Акторка розповіла, як він висловив свій протест СРСР

Українська знаменита актриса на честь дня народження свого покійного батька поділилася з підписниками у соціальній мережі спогадами про молодість та творчий шлях Сумського. 6 вересня В’ячеславу Сумському могло виповнитись 88 років, тому його знаменита дочка вирішила на згадку про батька розповісти шанувальникам, яким він був у юності.

В’ячеслав Сумський – український театральний діяч, великий актор та чудова людина, яка продовжила династію артистів. Про батька зіркових  сестер Сумських із теплотою згадують його родичі, учні та шанувальники. В’ячеславу Ігнатовичу дякують навіть ті, кому особисто ніколи не щастило бути з ним знайомими.

Теплі емоції та сильну любов до нього відчуває і його дочка Ольга Сумська. Так, на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм українська актриса поділилася архівними фотографіями свого зіркового батька. Сумська констатувала, що біль, що прийшов після смерті рідної людини, ніколи не вщухне, а вся його родина завжди пам’ятатиме, якою чудовою людиною він був.

У соціальній мережі Інстаграм Ольга Сумська поділилася архівними знімками батька
У соціальній мережі Інстаграм Ольга Сумська поділилася архівними знімками батька

Ольга Сумська прикріпила фотографії різних життєвих періодів В’ячеслава Ігнатовича – на одних чорно-білих знімках чоловік зображений ще зовсім молодим та юним, а на інших Сумський вже у віці з усмішкою на обличчі спілкується зі своїми шанувальниками.

Ольга Сумська опублікувала фотографії батька в оточенні родини – на одному зі знімків чоловіка зображено зі своїми доньками. Українська актриса поділилася фотографією, на якій Сумський знаходиться у сценічному образі – строгий чорний класичний костюм та симпатичний капелюх.

На честь 88-го дня народження батька акторка вирішила поділитись історією зі свого дитинства. Ольга згадала, як її тато відмовився від найвищої нагороди тих часів – звання народного артиста Радянського Союзу.

Українська артистка та спадкоємиця театральної династії розповіла підписникам, що її батько був людиною принципу. Це виявлялося у багатьох життєвих подіях, а особливо, коли йому дали звання народного артиста Радянського Союзу. Від звання він відмовився.

В'ячеслав Сумський на архівних знімках
В’ячеслав Сумський на архівних знімках

На зборах оголосили, що В’ячеславу Сумському надано звання народного артиста СРСР! На це тато сказав: “Я відмовляюся від цього звання, бо я народний артист України і мені цього достатньо”.

, – розповіла в Інстаграм зірка.

Популярне

Схожі статті

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.