Є живіт і нема талії: вагітна Настя Каменських готується народити Потапу доньку та ховає живіт за балахонами

Шанувальники відомої подружньої пари Потапа та Насті впевнені, що незабаром у них станеться поповнення. Вагітність Каменських активно обговорюють у Мережі.

Настя Каменських та Олексій Потапенко одружилися у 2019 році після багатьох років заперечення чуток про свої романтичні стосунки. Їх звела в житті музика та дует Потап і Настя. Якось артисти навіть розповідали, що між ними була ворожість і вони тільки на сцені були такими дружними, у житті лаялися і намагалися не перетинатися поза роботою.

Поступово це почало змінюватись. Коли Настя Каменських вирішила розпочати сольну кар’єру, Потап для себе зрозумів, що йому не хочеться відпускати її, але не як співачку, а як жінку. Він відчув, що сумує за нею. Вирішивши не прив’язуватися до зобов’язань шлюбу, Олексій Потапенко знайшов у собі сили сказати законній дружині Ірині Горовій, що покохав іншу та пішов із сім’ї. Дивно, що Ірина була присутня на весіллі Потапа та Насті, але в інтерв’ю неодноразово зазначала, що вони не одна велика родина, як може здатися.

Потап розповів, як повідомив колишній дружині про роман з Каменських
Вагітна Настя Каменських готується народити Потапу доньку та ховає живіт за балахонами

З того часу, як Каменських і Потап одружилися, почали пліткувати про вагітність. Нова хвиля чуток виникла після повернення Насті до України після півроку життя за кордоном. Коли почалася повномасштабна війна, зірки перебували в Іспанії та не поверталися додому весь цей час.

Каменських здивувала шанувальників тим, як змінилася її фігура та імідж. Знаменитість почала носити вільніший одяг, ніж зазвичай, ніби прикриваючи живіт.

Вагітна Настя Каменських готується народити Потапу доньку та ховає живіт за балахонами
Настя Каменських готується народити Потапу доньку і ховає живіт за балахонами

А на одному з концертів для українців співачка з’явилася в сукні і стало помітно, що у неї з’явився животик.

Вагітна Настя Каменських на новому фото ледь помістилася в об'єктив
Вагітна Настя Каменських на новому фото ледь помістилася в об’єктив

Сама Настя спокійно ставиться до подібних чуток і запевняє, що вона не вагітна, це лише наслідки стресу через війну, але шанувальники не перестають писати свої здогадки про вагітність у коментарях до її нових публікацій у Мережі. Навіть Влад Яма це прокоментував .

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.