Тіна Кароль обмоталася сіткою та влаштувала скандальну фотосесію посеред вулиці: сукню одягти забула (ФОТО)

Тіна Кароль – українська співачка і тренер відомої телепередачі "Голос" поділилася з шанувальниками знімками, що зачаровують. На них зірка зображена в центрі Токіо в напівпрозорих дизайнерських вбраннях

Українська співачка Тіна Кароль приворожила своїх шанувальників сильними вокальними даними та піснями, що зачаровують. Однак серце деяких фанатів їй вдалося підкорити ще й своєю неземною зовнішністю. Так, Кароль завжди підбирає вдалі та стильні вбрання, які чудово підкреслюють всі переваги її фігури.

На цей раз успішна співачка здивувала шанувальників епатажною фотосесією в японському місті Токіо. Тіна Кароль знялася для української редакції модного журналу Vogue. На знімках зірку зняли у дизайнерському вбранні з напівпрозорих тканин із кутюрної колекції “LELEKA” від українського бренду Lever Couture.

Тіна Кароль у невагомій сукні від українського бренду
Тіна Кароль у невагомій сукні від українського бренду

На фотографіях зірка відображена у шикарних вечірніх сукнях, які більше нагадують легкий дим, який огорнув співачку Тіну Кароль. Головна увага спрямована саме на незвичайний дизайн нарядів – у знаменитості немає химерної зачіски або ж складного і “важкого” макіяжу.

Фотосесія Тіни Кароль для Vogue
Фотосесія Тіни Кароль для Vogue

Загалом образ відрізняється гарною простотою – навіть туфлі, в яких з’явилася на знімках Тіна Кароль, підібрані так, щоб не відволікати увагу глядача від найголовнішого – образу від кутюр.

Фотографії зачаровують і тим, що навколо шикарної Тіни в неймовірному вбранні вирує звичайне життя мегаполісу. Вогні міста Токіо намагаються засліпити випадкового перехожого, у багатоквартирних будинках горять затишні світильники, а мешканці міста поспішають у своїх справах. Тіна Кароль у напівпрозорому чарівному вбранні вибивається із загальної картини нічного Токіо.

Тіна Кароль зачарувала фанатів своєю останньою фотосесією
Тіна Кароль зачарувала фанатів своєю останньою фотосесією

Повз проходять люди й довго дивляться вслід таємничої незнайомки і із завмиранням серця спостерігають за тим, як ніжно тягнеться за дівчиною вуаль її вечірніх суконь.

Тіна Кароль постала у трьох вбраннях з колекції “LELEKA” від українського бренду Lever Couture. Перша сукня нагадує елегантного фламінго – рожева легка тканина надає образу романтичності. До речі, на одній із фотографій Тіну зобразили навпроти неонової вивіски із зображенням фламінго.

Модна фотосесія Тіни Кароль
Модна фотосесія Тіни Кароль

Інша сукня буквально нагадує вечірній серпанок великого міста. Вітер вміло підхоплює невагому тканину і кружляє її навколо моделі, ніби загортаючи її в теплі обійми рідної атмосфери.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.