ТОП-5 найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу: Кучеренко і Комаров, Фреймут і Локотко та інші

Побудувати гармонійні та міцні відносини не найлегше завдання. Для відомих людей це зробити ще складніше. Проте в українському шоу-бізнесі є багато пар, із яких можна взяти приклад.

У цій статті ми зібрали 5 найкрасивіших та найефектніших пар українського шоу-бізнесу.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Дмитро Комаров щасливий із красунею дружиною
ТОП-5 найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу: Кучеренко та Комаров

Відомий український ведучий-мандрівник Дмитро Комаров багато років мав статус завидного нареченого. Однак у 2019 році телеведучий вразив публіку, сказавши, що він уже одружений. Обранницею Комарова стала Олександра Кучеренко, яка молодша за чоловіка на 15 років. У 2016 році дівчина здобула титул “Міс Україна”. Нині Олександра, як і її чоловік, стала телеведучою.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

ТОП-5 найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу: Ребрик та Дикий

Історія кохання Лілії Ребрик та Андрія Дикого розпочалася на проекті “Танці із зірками”, де Андрій став партнером Лілії. З того часу вони нерозлучні. Подружжя у шлюбі вже понад 10 років, а результатом їхнього кохання є їхні доньки Поліна та Діана.

Оля Фреймут та Володимир Локотко

Володимир Локотко і Ольга Фреймут
ТОП-5 найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу: Фреймут та Локотко

Оля Фреймут вийшла заміж за генерального продюсера “Нового каналу”, коли вона була вже відомою та популярною телеведучою. Після укладання шлюбу Фреймут народила погодок і сьогодні всю себе присвячує материнству.

Настя Каменських та Потап

ТОП-5 найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу: Каменських та Потап

Їхня історія кохання дуже не стандартна. Вони пройшли шлях він ненависті, яка була на початку їх творчого шляху, до чистого та щирого кохання. Заради Каменських Потап розлучився зі своєю першою Іриною Горовою. Закохані багато років приховували свої стосунки від публіки та оголосили про свої почуття лише у травні 2019 року, коли вирішили відгуляти весілля. Однак штамп у паспорті у них стояв задовго до того.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Катя Осадча та Юрій Горбунов
ТОП-5 найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу: Осадча та Горбунов

Катя Осадча та Юрій Горбунов одружилися у свідомому віці, коли за їхніми плечима було по одному невдалому шлюбі. Горбунов та Осадча вже встигли стати батьками двох хлопчиків, а їхній шлюб вважають зразковим. Катя та Юрій демонструють любов, взаємоповагу та ніжність один до одного.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.