Леся Нікітюк завоювала серце одруженого бізнесмена: засвітилися разом на фото – Сергій Притула ревнує

У Мережі з'явилася фотографія, на якій українська гуморна телеведуча Леся Нікітюк ніжно притискається до успішного бізнесмена та громадського діяча. Шанувальники захопилися знімком і заявили, що Леся добре виглядає разом з чоловіком

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк зараз знімає новий сезон авторської передачі “Ле Маршрутка”. Програму транслюють “Новим каналом”, а ведуча Нікітюк досліджує цікаві куточки нашої країни, про які люди мало чули. Крім того, в рамках своєї передачі Леся розповідає про унікальних і талановитих мешканців нашої країни.

На зйомки чергового випуску Леся Нікітюк вирушила до міста Кропивницький Кіровоградської області. Там дівчина зустрілася із легендарним Олександром Поворознюком, який особливо прославився в Інтернеті після початку повномасштабного вторгнення росії.

Олександр Поворознюк – відомий український підприємець та аграрій. Він також є директором футбольного клубу “Інгулець” та командиром загону добровольців “За Петрівщину”. Проте найбільше Поворознюк відомий своїм емоційним зверненням, яке записав на початку повномасштабної війни в Україні.

Тоді Олександр Поворознюк звернувся до президента України Володимира Зеленського і закликав його без сумнівів боротися з окупантами. Поворознюк пообіцяв, що в цьому йому допомагатиме він особисто та й усі українці. Згодом звернення Поворознюка опрацювали талановиті музиканти та зробили його танцювальним хітом, який швидко підкорив серця багатьох українців.

Леся Нікітюк опублікувала фотографію на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, на якій обнялася з кумиром багатьох українців та підписала опубліковану посаду так: “Слава Україні! Слава Нації! Ну а далі ви знаєте…”

Леся Нікітюк натякнула на слова з того самого найвідомішого емоційного звернення Олександра Поворознюка.

Крім того, в історії Нікітюк додала, що провела інтерв’ю з Поворознюком, яке кожен бажаючий зовсім скоро зможе побачити. Також знаменитість натякнула, що шанувальники зможуть насолодитися спільним хітом Лесі та Олександра.

У коментарях зірці залишили багато приємних відгуків:

  • “Це буде легендарний дует!”
  • “Григорович та Іванівна – ви просто шикарні та круті”
  • “У мене слів немає, ну в мене просто немає слів, які ви класні”
  • “Боже, я його обожнюю просто! Ну і тебе, Лесю, звичайно ж теж!”

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.