“ВІА Гра” без прикрас: як виглядають Брежнєва, Мейхер та Сєдокова без макіяжу та фотошопу — вражаючі фото

Віру Брежнєву, Надію Мейхер та Анну Сєдокову досі називають золотим складом гурту "ВІА Гра". Як зараз виглядають знамениті красуні без звичного гриму та макіяжу, дивіться далі у матеріалі.

“ВІА Гра” — легендарний жіночий музичний гурт, який існує вже понад 20 років. За історію колективу змінилося 20 учасниць та 20 складів. Тільки 1 із 20 складів публіка вважає найвдалішим і називає “золотим”. До золотого складу “ВІА Гри” входить Надія Мейхер, Віра Брежнєва та Анна Сєдокова. У такому складі артистки виступали ще на початку 2000-х. Шанувальники гурту вважають, що саме ці співачки були найталановитішими, найкрасивішими і незабутніми.

Золотий склад ВІА Гри

З моменту участі у групі Мейхер, Брежнєвої та Сєдокової минуло вже майже 20 років. Всі ці артистки збудували сольну кар’єру і, звичайно, змінилися.

Віра Брежнєва

Як виглядають учасниці золотого складу ВІА Гри без гриму та фотошопу: Віра Брежнєва
Як виглядають учасниці золотого складу ВІА Гри без гриму та фотошопу: Віра Брежнєва

Нині Вірі Брежнєвій 40 років, але її досі вважають однією із найкрасивіших співачок вітчизняного шоу-бізнесу. З віком співачка змінила свій стиль з відвертого на елегантний, але її фігура така ж ідеальна, як і раніше. Звичайно, без макіяжу Віра виглядає вже не так молодо і свіжо, але її зовнішність так само приваблива.

Надія Мейхер

Як виглядають учасниці золотого складу ВІА Гри без гриму та фотошопу: Надія Мейхер
Як виглядають учасниці золотого складу ВІА Гри без гриму та фотошопу: Надія Мейхер

Надії Мейхер зараз 40 років і вона виглядає просто чудово. Співачка за своє життя не робила пластичних операцій, вона полюбляє натуральність. Більше того, Надія з тих жінок, які не соромляться показати себе без макіяжу та зачіски. На її обличчі з’явилися перші зморшки, а шкіра вже не така пружна та свіжа, як раніше, але це все виглядає дуже гармонійно та натурально.

Анна Сєдокова

Як виглядають учасниці золотого складу ВІА Гри без гриму та фотошопу: Анна Сєдокова

Анні Сєдоковій 39 років і вона є матір’ю трьох дітей. На відміну від своїх колег по сцені Сєдокова захоплюється пластикою та різними косметологічними процедурами. Дівчина кардинально змінила свою зовнішність. Побачити Сєдокову без макіяжу практично неможливо. Вона “при повному параді”, навіть коли йде на пляж або в спортзал. Втім, це не дивно, адже якщо порівняти співачку з макіяжем і без – це 2 різні людини.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!