Таюне змінила зовнішність заради Олега Винника: що відомо про пластичні операції таємної дружини артиста

Дружині українського артиста Олега Винника Таюне 48 років, проте виглядає вона набагато молодшою. У чому ж секрет краси Таїсії Сватко: у хороших генах чи у пластичних операціях?

Коли дивишся на цю милу блондинку з тонкою талією, неможливо повірити, що їй 48 років. Йдеться про таємну дружину та бек-вокалістку Олега Винника Таюне.

Таюне – перша та єдина дружина відомого українського артиста Олега Винника. Вони одружилися ще у студентські роки та мають дорослого сина, який живе у Німеччині. Цікаво, що Таюне та Винник багато років приховують той факт, що вони подружжя. Проте журналісти вже давно розсекретили інформацію про їхній шлюб.

Олег Винник і Таюне
Таюне змінила зовнішність заради Олега Винника

Хоча Таюне і є звичайною бек-вокалісткою, вона має багато шанувальників. У Мережі її називають Квітка Таюне. Це прізвисько пов’язане з миловидною зовнішністю співачки. У чому секрет її краси і чому Таюне не старіє?

Таїсії Сватко зараз 48 років, але виглядає вона набагато молодшою. Дружині Винника можна дати від сили 35 років. Якщо дивитися архівні фотографії Таюне, то, здається, вона зовсім не змінилася. Також, порівнюючи архівні та нові фото Таїсії можна сміливо сказати, що вона не робила пластичних операцій, адже риси її обличчя зовсім не змінилися. Однак співачка все ж таки вдавалася до хірургічного втручання, щоб удосконалити зовнішність.

Якщо дивитися архівні знімки Таюне, можна помітити, що в неї була велика родимка на переніссі, яка аж ніяк не прикрашала співачку. Проте зараз цієї родимки немає, артистка її видалила.

Таюне змінила зовнішність заради Олега Винника

Заради свого коханого чоловіка Таюне не лише видалила родимку, а й змінила свій образ. Раніше співачка ходила з короткою стрижкою, а зараз – відростила волосся та почала носити молодіжний одяг.

Таюні змінила зовнішність заради Олега Винника

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник та його дружина Таюне зникли з інфопростору. Шанувальники одразу запідозрили, що зіркове подружжя могло виїхати за кордон через війну. Чутки виявилися правдою. Лише через 4 місяці війни представниця Винника повідомила, що артист перебуває у Німеччині, нібито на лікуванні. На що саме хворий артист, жінка не уточнила.

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.