Як виглядає обличчя Пугачової, Софії Ротару та Повалій поблизу? Шанувальники не впізнають зіркових красунь

Публіка звикла бачити цих зірок бездоганними — у розкішному вбранні, з гарною зачіскою та професійним макіяжем. Проте ніхто не знає, як виглядають легендарні співачки без макіяжу та фотошопу.

Щоб довше зберегти молодість і красу, відомі артисти готові на багато і матеріальне становище їм це дозволяє. Пугачова, Ротару, Повалій — усі вони вдавалися до пластичних операцій та різних косметологічних маніпуляцій. Однак, як не крути, роки беруть своє і колишні красуні вже не виглядають так, як раніше.

Як же виглядає обличчя Ротару, Пугачової та Повалій без макіяжу та фотошопу?

Алла Пугачова

Як виглядає Алла Пугачова без макіяжу
Як виглядає Алла Пугачова без макіяжу

Алла Пугачова почала змінюватися після того, як вийшла заміж за Максима Галкіна, який молодший за неї на 26 років. Співачка хотіла відповідати молодому чоловікові, тому сильно схудла, змінила гардероб і, звичайно, пішла до пластичного хірурга. Неозброєним оком видно, що Примадонна неодноразово робила підтяжку обличчя та уколи краси. Крім того, Пугачова зважилася на ринопластику – зміни форми носа та на корекцію форми губ. Варто зазначити, що Алла Борисівна справді виглядає молодшою за свій вік, але є й мінус пластики — ненатуральний вигляд обличчя.

Софія Ротару

Як виглядає Софія Ротару без макіяжу
Як виглядає Софія Ротару без макіяжу

Легендарна співачка Софія Ротару у свої 75 років виглядає просто чудово. Артистка не приховує, що вона користується послугами косметолога та робить уколи краси. Втім, артистка ніколи не робила серйозних пластичних операцій, які змінюють риси обличчя. Ротару вважає, що відомі люди завжди мають виглядати на всі 100. Саме тому побачити співачку без макіяжу та зачіски неможливо. Однак у Мережі є знімки Ротару без макіяжу, які зробили папараці.

Таїсія Повалій

Як виглядає Таїсія Повалій без макіяжу
Як виглядає Таїсія Повалій без макіяжу

Таїсія Повалій зробила багато пластичних операцій. якщо порівнювати її фото в молодості і зараз – це 2 різні людини. Повалій змінила форму носа, зробила підтяжку повік та численні уколи краси. Однак численні операції не врятували артистку від старіння.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.