Як виглядають дружина та син красеня-актора Бурака Озчівіта з “Величного століття”: не схожі на серіальних

Турецький актор став популярним завдяки ролі Малкочоглу Балі-бея в історичному серіалі "Величне століття". Багато дівчат захопилися неймовірною красою і мужністю турка, однак у реальному житті його серце зайняте іншою…

Відомий турецький актор завоював шалену популярність завдяки своїй буквально неземній зовнішності. Бурак Озчівіт – мужній брюнет, з густою бородою та добрими очима. Природа наділила чоловіка гарними рисами, а батьки виховали його пристойним та щирим, від чого він за секунду може завоювати серце будь-якої дами.

Майбутні кохані на зйомках фільму
Майбутні кохані на зйомках фільму

Саме про такого чоловіка мріє практично кожна дівчина – симпатичний чоловік та добрий сім’янин. Турецькій актрисі Фахріє Евджен пощастило так само, як і її чолвікові – пара вважається однією з найміцніших і найкрасивіших у всій Туреччині. Вони разом виховують спільного сина та можуть називатися справжнім втіленням домашнього побуту та людського щастя.

Зі своєю майбутньою дружиною Бурак познайомився, коли був у стосунках з першим справжнім і серйозним коханням. Тоді актор знімався у фільмі “Корольок – пташка співоча”, а його колегою на знімальному майданчику стала Фахріє. Проте, під час зйомок цього кіно вони не звернули один на одного належної уваги та залишалися друзями, адже у серці Бурака жила інша – фотомодель Джейлан Чапа.

Дружина Бурака з їхнім сином
Дружина Бурака з їхнім сином

Багато шанувальників Бурака вважали, що той одружиться саме з Джейлан, проте їхні стосунки склалися не найкращим чином. Коли чоловік почав набирати популярності, а навколо молодого та симпатичного чоловіка крутилося все більше і більше ефектних жінок, його перша звужена не витримала. Дівчина сильно ревнувала Бурака і буквально не давала йому перепочити. Тоді турецький актор прийняв важке для себе рішення – задля їхнього загального блага розлучитися з Джейлан.

Бурак зустрів майбутню дружину на зйомках турецького фільму
Бурак зустрів майбутню дружину на зйомках турецького фільму

Наступного разу Бурак зустрівся з Фахріє на зйомках кінофільму “Кохання, схоже на тебе”. Тоді майбутнє подружжя зіграло головні ролі, а колишня дівчина, що біснувалася і ревнувала, закотила велику сварку і в результаті пара остаточно розійшлася. Можна з упевненістю сказати, що важке розставання та серйозний скандал породив міцну та гарну родину.

Бурак Озчівіт зі своєю дружиною
Бурак Озчівіт зі своєю дружиною

Турецький актор довго відходив від розлучення, проте воно того вартувало – пізніше він придивився до колеги Фахріє та зрозумів, що саме з нею йому судилося провести все своє життя. Романтичні стосунки коханих дуже швидко розвивалися. Через кілька місяців побачень вони вирішили, що хочуть жити в одному будинку.

Ще через кілька місяців вони вирішили, що настав час припиняти юнацькі пустощі і потрібно офіційно зареєструвати шлюб. З 2016 року кохані нерозлучні, а через три роки в сім’ї народився первісток – син Каран.

Весілля Бурака та Фахріє
Весілля Бурака та Фахріє

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.