Природна краса і стрункі ніжки: Кристина Орбакайте показала, як виглядає в лосинах і без косметики

Крістіна Орбакайте на своїй сторінці в соціальних мережах поділилася фото в обтягуючому вбранні. Шанувальники 48-річної співачки були шоковані її зовнішнім виглядом.

25 травня дочка легендарної Алли Пугачової Крістіна Орбакайте відзначить свої 49 років.

Не дивлячись на досить зрілий вік, співачка намагається тримати себе в формі і важко працює над красивою і стрункою фігурою.

Навіть на карантинному режимі, який Орбакайте ретельно дотримується, вона не розслабляється, а продовжує працювати в поті чола над своїм пресом і красивими ніжками.

Результатом своїх тренувань і правильного способу життя артистка регулярно ділиться з шанувальниками у своїх соціальних мережах.

В одній з останніх публікацій Орбакайте показала відео, де вона займається на велотренажері в обтягуючих спортивних лосинах, спортивній кофті і без яскравого макіяжу.

Підпсиники співачки відзначили, що вона виглядає просто чудово і буквально “завалили” Крістіну компліментами щодо зовнішнього вигляду і заряду енергії.

Під публікацією артистка написала, що їй шалено хочеться рвонути кудись на гастролі, але вона продовжує сидіти вдома, згідно з указом про режим самоізоляції.

Так само у відповідь на коментарі з приводу її сольного концерту, який повинен був відбутися у травні в Кремлі, вона відповіла, що його перенесли на рік — на 25 травня, але 2021 року. У цей день Орбакайте відсвяткує свій ювілей — 50 років.

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.