Несподіване поповнення: Волочкова перестала приховувати животик, що помітно округлився

Скандальна балерина Анастасія Волочкова славиться своїми численними романами. Можливо, жінка нарешті стане більш розсудливою, адже шанувальники запідозрили її у вагітності.

Романи скандально відомої балерини Анастасії Волочкової не порахуєш і на пальцях двох рук. Однак у шлюбі вона була лише один раз, і те, як виявилося, шлюб був фіктивним. У 2007 році Волочкова вийшла заміж за Ігоря Вдовіна. Вони зіграли пишне весілля, яке ще багато років обговорювали ЗМІ, але, як виявилось, штамп у паспорті вони так і не поставили. Вже через пару років закохані розлучилися, а Анастасія заявила, що Вдовін – альфон і він їй винен купу грошей.

Волочкова та Ігор Вдовін
Який вигляд має колишній чоловік Волочкової

Волочкова та Вдовін мають спільну доньку Аріадну, якій зараз 17 років. Цікаво, що дівчинка живе не з матір’ю, а з татом. Волочкова це пояснює тим, що її дочці просто зручніше жити з татом, їй так простіше добиратися до школи та різних гуртків. Однак публіка впевнена, що мати та дочка просто не можуть знайти порозуміння, адже Волочкова веде не зовсім пристойний спосіб життя.

Можливо, Анастасія Волочкова вирішила зробити ще одну спробу стати гарною матір’ю. Новий вихід Волочковій у світ наробив багато галасу, публіка запідозрила, що 46-річна балерина може бути вагітною.

Так, Анастасія вийшла на сцену в облягаючій сукні бежевого кольору з прозорими вставками та блискучими елементами. Публіка помітила, що у балерини помітно округлився живіт.

Волочкова перестала приховувати животик, що помітно округлився.

Деякі шанувальники навіть встигли привітати Волочкову із майбутнім поповненням. Проте сама Волочкова не коментує ці чутки.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова відома публіці не лише як балерина, а й як учасниця безлічі скандалів. Балерина неодноразово була помічена у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, Волочкова – любителька шпагатів. Її фірмові шпагати в купальнику у всіляких місцях шокують публіку. Більше того, балерина публікує фото не лише у купальнику, а й без одягу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.