Розповніла Каменських показала обвислий живіт в облягаючій майці і нарвалася на критику в Мережі: “Від’їлася”

Про відому українську співачку Настей Каменських зараз говорять "з кожної праски". Все через те, що публіка впевнена, що співачка зовсім скоро стане мамою.

Українська співачка Настя Каменських лише нещодавно повернулася до рідного дому в Україні. Близько 5 місяців співачка провела за кордоном через війну. Варто зазначити, що Каменських не просто відсиджувалася за кордоном в очікуванні закінчення війни, а активно збирала гроші на допомогу Україні та потерпілим у війні людям. Співачка їздила європейськими країнами з благодійними концертами. Їй удалося зібрати 75 мільйонів гривень, які вона передала на потреби рідної країни.

Модна битва українок: Каменських
Розповніла Каменських показала обвислий живіт у майці, що облягає.

Коли Каменських була за кордоном, вона практично не публікувала свіжі фото та публіка не бачила, як мінялася улюблена багатьма співачка. Втім, коли Настя повернулася до України, її шанувальники були вражені тим, що артистка сильно погладшала. У Мережі відразу почали ходити чутки, що Каменських може бути вагітна. Справді, після повернення в Україну, Каменських виходила у світ лише у просторих вбраннях. Втім навіть під ними можна було розглянути живіт співачки, що округлився.

Вагітна Настя Каменських готується народити Потапу доньку та ховає живіт за балахонами
Розповніла Каменських показала обвислий живіт у майці, що облягає

Сама ж співачка в недавньому інтерв’ю запевнила, що вона не чекає на дитину. За словами Каменських, вона просто сильно додала у вазі.

Останній ролик, який опублікувала Каменських у своєму Інстаграм-блозі, знову викликав бурю обговорень у коментарях. Так, Настя опублікувала відео із фан-зустрічі. У ролику співачка з’явилася в широких чорних штанях і білій майці, що облягає. На відео добре помітно, що фігура у Каменських дуже змінилася. Вона або справді вагітна, або набрала дуже багато зайвої ваги.

Розповніла Каменських показала обвислий живіт у майці, що облягає.
Розповніла Каменських показала обвислий живіт у майці, що облягає

Користувачі Мережі розділилися у думках. Ось що написали коментатори:

  • “Мені чомусь здається, що Настя вагітна”;
  • “Ви знову погладшали?”;
  • “Як від’їлась в Іспанії”;
  • “Може інша причина живота?”.
Розповніла Каменських показала обвислий живіт у майці, що облягає, і нарвалася на критику в Мережі
Розповніла Каменських показала обвислий живіт у майці, що облягає, і нарвалася на критику в Мережі

Варто зазначити, що Настя Каменських та її чоловік Потап не приховують того факту, що вони мріють стати батьками. Подружжя стверджує, що у них обов’язково з’явиться малюк, коли “дасть Бог”.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.