Як виглядає і чим займається рідний брат Каті Осадчої: довговолосий красень – копія зіркової родички

Катя Осадча – відома українська телеведуча. Про її особисте життя, чоловіків, дітей та інше шанувальники знають практично все. Проте про свою родину, зокрема про рідного брата, Осадча не звикла розповідати.

Катя Осадча народилася у Києві в сім’ї генерального директора ДП ВО “Київприлад” Олександра Осадчого та домогосподарки з дипломом бібліотекаря Ганни Павлівни. Катя – не єдина дитина у сім’ї, у неї є молодший брат Володимир.

На відміну від своєї сестри Володимир Осадчий не став зіркою шоу-бізнесу, хоч його зовнішні дані це дозволяють. Відомо, що чоловік працює тренером з вейксерфінгу та бере участь у різних змаганнях. Володимир активно веде свій Інстаграм-блог, де показує моменти з особистого життя, а також свої спортивні досягнення. Судячи з Інстаграму чоловіка, Володимир дуже багато подорожує і велику частину свого життя він проводить у США. Навіть свій обліковий запис в Інстаграм він веде англійською мовою.

Як виглядає і чим займається рідний брат Каті Осадчої
Як виглядає і чим займається рідний брат Каті Осадчої

Окрім серфінгу Володимир Осадчий займається й іншими видами спорту, зокрема йогою.

Як виглядає і чим займається рідний брат Каті Осадчої
Як виглядає і чим займається рідний брат Каті Осадчої

Варто зазначити, що брат Осадчої – справжній красень. Він має спортивне, красиве тіло та миловидні риси обличчя. До речі, Володимир дуже схожий на свою родичку.

Як виглядає і чим займається рідний брат Каті Осадчої
Як виглядає і чим займається рідний брат Каті Осадчої

Відомо, що Володимир Осадчий поки що не одружений, проте його серце зайняте. Чоловік уже кілька років зустрічається із дівчиною на ім’я Тетяна.

Незважаючи на те, що Володимир Осадчий більшу частину свого часу перебував не в Україні, а в США, після початку повномасштабної війни він повернувся на Батьківщину. Чоловік активно займається волонтерством, а нещодавно він із товаришами відкрив сезон у спорткомплексі у Львові та таким чином підтримати український вейксерф.

Нагадаємо, після повномасштабного вторгнення росії на територію України Катя Осадча активно займається волонтерством і робить все від себе можливе, щоб допомогти людям, які постраждали через війну. Зокрема, телеведуча запустила Телеграм-канал “Пошук зниклих”. За допомогою цього каналу було знайдено вже тисячі звичайних українців, які раніше вважалися як зниклі безвісти.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.