Залишився без волосся і відростив бороду: зірка “Моєї прекрасної няні” Павло Сердюк змінився до невпізнання

Пам'ятаєте Антона Шаталіна з культового серіалу "Моя прекрасна няня"? Актор, який виконував його роль, змінився до невпізнання та поділився своїми новими знімками з публікою

Російський кіноактор Павло Сердюк найбільш відомий за роль Антона Шаталіна в телесеріалі, який колись мав шалену популярність. З того періоду минуло багато часу, а з акторами, які знімалися у “Моєї прекрасної няні” сталося чимало життєвих подій.

Павло Сердюк народився та виріс у столиці росії – москві. З дитинства хлопчик виявляв зацікавленість у творчих заняттях – грав на музичних інструментах, займався вокалом. Після закінчення 11-го класу Павло вирішив вступати до російського університету театрального мистецтва – ГІТІС.

Павла Сердюка неможливо дізнатися
Павла Сердюка неможливо дізнатися

Кар’єра Сердюка розпочалася зі зйомок у телесеріалі з Анастасією Заворотнюк у головній ролі. Режисер “Моєї прекрасної няні” Олексій Кирющенко одразу помітив у хлопчику талант, який Павлу судилося розвивати. Після зйомок у ролі Антона Шаталіна творче життя молодого Сердюка закрутилось. Павла запрошували на зйомки різних фільмів, а найвідоміші картини, в яких він грав – “Ранетки”, “Ніч у стилі детектив”, “Викрадення горобця” та інші.

Павла Сердюка, що подорослішав, практично неможливо дізнатися
Павла Сердюка, що подорослішав, практично неможливо дізнатися

Особисте життя Павла Сердюка склалося цікавим, але не зовсім традиційно щасливим способом. Як і багато акторів, свою майбутню дружину він зустрів на знімальному майданчику. Хоча до знайомства з майбутньою дружиною йому приписували роман із колегою Іриною Андрєєвою, він ці чутки спростовував. Зараз немає точних доказів тому, чи були актори разом, чи це проста вигадка особливо фантазійних шанувальників.

Павло Сердюк відпустив бороду і поголився налисо
Павло Сердюк відпустив бороду і поголився налисо

Однак відомо точно, що в певний момент він закохався в одну з головних героїнь телесеріалу “Ранетки”. Так, на зйомках шоу Павло Сердюк познайомився з Анною Рудньовою. Їхні стосунки розвивалися швидко, незабаром пара вирішила узаконити свої стосунки і вже у 2012 році вони стали чоловіком та дружиною.

Незабаром після весілля у їхній родині трапилося поповнення – Ганна народила першу для обох чоловіків дочку. Дівчинку назвали Софією. Незважаючи на те, що їм обіцяли довгі та міцні стосунки, вже у 2015 році пара розлучилася. Ганна Руднєва та Павло Сердюк зберегли дружні стосунки, і зараз Павло постійно відвідує свою дочку Софію та активно спілкується з колишньою дружиною.

Павло Сердюк зі своєю дочкою
Павло Сердюк зі своєю дочкою

Наразі ім’я чоловіка вже давно зійшло з перших рядків, а Павло почав вести непублічне життя. Сьогодні Сердюка практично неможливо дізнатися – чоловік відростив бороду, погладшав і сильно подорослішав. Дивлячись на його фотографії, складно повірити, що цей чоловік – колись мила дитина Шаталіна.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.