У ніжному образі нареченої: Злата Огнєвіч приміряла урочисту білу сукню і змусила Задворного одуматися

Нещодавно Злата Огнєвіч поділилася подробицями свого загадкового роману. Вчора зірка поділилася фотографіями у ніжному образі нареченої – співачка вбралася у білу сукню та позувала в оточенні квітів.

Українська співачка Злата Огнєвіч відома українцям, як витончена та симпатична дівчина. В образах співачки завжди присутні елегантні нотки, стильний одяг та ніжні рухи. Злату не можна назвати грубою або “мужньою”. Одного погляду на співачку вистачить, щоб переконатися, що вона – приклад жіночності та вишуканості.

Так, учора Огнєвіч опублікувала знімки з фотосесії, які вкотре доводять, що дівчина вміє підібрати гарне вбрання. Фотографії зроблені в симпатичній та милій обстановці – навколо зірки багато квітів, а тло має забарвлення ніжно-рожевого кольору. Атмосфера здається буквально казковою та “повітряною”, а тому чудово підкреслює характер та особистість співачки.

Нагадаємо, що співачка влаштувала романтичну фотосесію нещодавно та поступово публікує результати зйомки. Крайня опублікована фотографія зроблена на тлі яскравих літніх кольорів. Злата Огнєвіч постала у найніжнішому образі, що нагадує зовнішній вигляд нареченої. Білу легку сукню зі спідницею пліссе дівчина скомбінувала з акуратними бежевими босоніжками, а на плечі накинула елегантний світло-рожевий піджак.

Розпущене волосся ніжно лягло на плечі Злати, а пасма красиво обрамляли її обличчя. З макіяжем зірка не морочилася. Втім, це властиво Огнєвіч – вона не прихильниця яскравих і викликаючих мейк-апів. Для фотосесії зірка лише підкреслила косметикою свої переваги. Зачіска та макіяж надали образу легкості – ніби фотографії були зроблені ненавмисно, адже до них ніхто серйозно не готувався, а просто “словив” співачку у її буденному образі.

В описі до опублікованого посту з фотографією Злата Огнєвіч повідомила шанувальників, що у неї заплановано концерт в українському місті Хмельницькому. Співачка запросила всіх бажаючих відвідати захід, отримані кошти з якого вона планує відправити на благодійність.

Хмельницька обласна філармонія! Тур “Світло” триває і сьогодні я чекаю на вас на концерті. Кожен виступ – одкровення та магія. Ви мене дуже надихаєте. Зустрінемось сьогодні ввечері!

, – поділилася з шанувальниками Злата Огневич.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.