Алла Пугачова показала, чим годує двійнят від Галкіна на сніданок: “Хліб, варення та мої пігулки”

Родина Пугачової та Галкіна вже 20 років є однією з найбільш обговорюваних у шоу-бізнесі. Публіці цікаво, як проходять сімейні будні у подружжя з великою різницею у віці та як вони виховують спільних дітей.

Максим Галкін та Алла Пугачова – одна з найнезвичайніших пар у вітчизняному шоу-бізнесі. Багато хто не вірив, що їхній союз триватиме довго, адже Пугачова старша за свого чоловіка на цілих 26 років. Однак ця парочка здивувала всіх: Максим та Алли Борисівна разом уже 20 років, вони офіційно зареєстрували шлюб, повінчалися і навіть обзавелися дітьми.

Пугачова та Галкін зараз є зразковою родиною. Усі 20 років спільного життя вони демонструють любов та взаєморозуміння, а їхні діти Ліза та Гаррі ростуть дуже талановитими та харизматичними дітьми.

Як виглядають діти Галкіна та Пугачової

Алла Пугачова рідко ділиться моментами особистого життя в соціальних мережах, а ось її чоловік Максим Галкін навпаки дуже часто показує свіжі сімейні кадри.

Так, нещодавно шоумен опублікував новий ролик у своєму Інстаграм-блозі, який зняла Алла Пугачова. Примадонна вирішила зняти на відео свій сніданок із двійнятами. У короткому ролику можна розглянути кухонний стіл, заставлений різними стравами: булочками, хлібом, м’ясною нарізкою, свіжою малиною та варенням. Також у кадр потрапила коробочка з пігулками самої Алли Пугачової.

А що ми їмо? Хліб, варення та мої таблеточки

, – коментує відео Пугачова.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни в Україні Максим Галкін з Пугачовою та дітьми поїхали з росії до Ізраїлю та публічно заявили про свою позицію на підтримку України. Перед початком навчального року Пугачова з двійнятами Лізою та Гаррі повернулися до свого замку у підмосков’ї, а першого вересня діти пішли там до школи. Варто зазначити, що Максим Галкін поки що залишився за кордоном, де він їздить із концертами різними країнами Європи. Варто зазначити, що після публічної підтримки України, концертна діяльність на території росії для шоумена тепер заборонена. Втім, Максим Галкін не засмучується через це, адже він збирає повні зали глядачів у різних містах Європи.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.