Дружина і син Сулеймана: як сьогодні виглядає головний актор Халіт Ергенч з “Величного століття”

Халіт Ергенч закохав себе в себе мільйони телеглядачок. Він зіграв величного історичного діяча — султана Сулеймана — в уже культовому серіалі "Величне століття". А який же султан у реальному житті?

Халіт Ергенч — справжня легенда з Туреччини. Він став одним з найпопулярніших акторів не тільки у себе на батьківщині, але і в багатьох країнах Східної Європи. При цьому у своїй найвідомішій ролі він втілив одного з найзнаменитіших діячів Туреччини — султана Сулеймана.

Навколо цієї персони крутяться і понині сотні легенд і переказів, однак, подібне можна сказати і про героїв серіалу “Величне століття”, які передали всю атмосферу Туреччини Середньовіччя.

Сулейману “в реальності”, Халіту Ергенчу, на сьогоднішній день 50 років. Він уже 11 років одружений на актрисі Бергюзар Корель, а в 2010 році у пари з’явився син Алі.

Халит Эргенч с женой и сыном
Халіт Ергенч з дружиною і сином

У березні 2020 року любляча дружина подарувала акторові другого сина. Ім’я малюка поки що не розголошують, а в пресі ще не з’являлися фотографії новонародженого. Але щасливі батьки продовжують приймати вітання на свою адресу.

Халит Эргентч с женой
Халіт Ергентч з дружиною

На сьогоднішній день, після закінчення зйомок легендарного “Величного століття” турецька актор залишається затребуваним і продовжує активно зніматися і працювати на кіномайданчику.

На своїй батьківщині він здобув популярність задовго до того, як його впізнала вся Європа як султана Сулеймана. Тому від надлишку уваги або творчої кризи Халіт вже точно не страждає. Тим більше він, як і раніше, залишається привабливим та імпозантним чоловіком.

Халит Эргенч
Халіт Ергенч
Халит Эргенч
Халіт Ергенч

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.