Андрій Данилко вразив результатами схуднення та позував із мамою Сердючки на кордоні Латвії

Андрій Данилко просто приголомшив шанувальників у Мережі несподіваними змінами у зовнішності. Як знаменитій Вєрці Сердючці вдалося схуднути до невпізнання за такий короткий час?

Андрій Данилко – відомий український артист та музикант, який створив одного із найвідоміших “персонажів” українського шоу-бізнесу. Вєрка Сердючка офіційно народилася 1991 року, проте ідея її створення прийшла до українського співака трохи раніше. Сам Данилко зізнається: виразна жінка з великою яскравою зіркою на голові – це спосіб творчо себе висловити та розповісти про себе.

Перші думки відвідали Данилко у полтавській студії театру “Гротеск”. Артист зізнавався, що своєму створенню Сердючка завдячує першому коханню Андрія Данилка. Так, завдяки однокласниці Ганні Сердюк народився образ Вєрки Сердючки. Ім’я персонаж отримав від шкільної прибиральниці.

Довгий час на сцені з’являлася жінка з пишними формами. “Пухленька” Вєрка Сердючка легко могла розвеселити глядачів і по-справжньому “запалити” на сцені. Проте нещодавня фотографія Андрія Данилка вразила фанатів – невже Вєрки Сердючки більше не буде? Артист опублікував фотографію, на якій видно, наскільки сильно він схуд – співак майже не схожий на самого себе.

Андрій Данилко та Інна Білоконь на кордоні з Латвією
Андрій Данилко та Інна Білоконь на кордоні з Латвією

Останнім часом Данилко кардинально змінив спосіб свого життя, що дозволило артисту досягти приголомшливого результату. Зазначимо, що артист сильно змінився за час, доки шанувальники його не бачили на сцені. Андрій Данилко поділився, що зміг скинути 14 кілограмів зайвої ваги. Співак не приховував, як йому вдалося досягти такого результату.

Андрій Данилко виступить у Латвії в образі Сердючки
Андрій Данилко виступить у Латвії в образі Сердючки

За його визнанням, він узяв себе до рук і виховав дисциплінованість. Нещодавно артист ділився одкровенням про те, що вдома зробив для себе чіткий режим дня, а також створив дієтичне меню. Завдяки цим діям Андрій Данилко почувається набагато краще.

Андрій Данилко схуд
Андрій Данилко схуд

Нагадаємо, що днями Вєрка Сердючка зі своєю мамою вирушили на виступ до Латвії. На державному кордоні артисти зробили кілька смішних фотографій, які добряче порадували шанувальників. І без того погарнілий Данилко знявся в чорному спортивному костюмі, який створив враження, що зірка ще більше схудла.

Схоже, що тепер Вєрка Сердючка виглядає набагато молодшою від своєї мами – Інни Білоконь.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.