Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової одружився втретє і став батьком: хто нова родина Сашка Кривошапка

Український співак Олександр Кривошапко, який прославився під час участі у шоу "Х-Фактор" після шлюбу із зрадницею Тетяною Денисовою знову одружився та став батьком.

Нещодавно Олександр Кривошапко приголомшив своїх численних шанувальників у Мережі радісною новиною – він одружився. Для молодого таланту це вже третій офіційний шлюб. Його обраницею стала косметолог Марія, яку він показав на новому фото, зробленому одразу після одруження. Пара позувала на виході із РАГСу в ошатних костюмах та з обручками на безіменних пальцях. Кривошапко вибрав класичний костюм із білою сорочкою, а його наречена позувала у стриманій білій сукні у діловому стилі та піджаку з прорізами на рукавах.

Від гучного святкування молодята відмовилися, вважаючи це недоречним у розпал війни в країні. Нині свої сили вони спрямовують на благодійність та активно займаються волонтерською діяльністю, розвозячи гуманітарну допомогу по звільненим від російських окупантів містам України. Але співак зазначив, що весілля вони не скасовують і обов’язково зіграють на другий день після нашої перемоги.

Екс-чоловік Тетяни Денисової Олександр Кривошапко одружився втретє
Екс-чоловік Тетяни Денисової Олександр Кривошапко одружився втретє

Його колишня дружина Тетяна Денисова новину про особисте життя екс-чоловіка не прокоментувала, але у центрі скандалу опинилася. Хореограф на початку 2022 року приїхала в Україну зніматися у новому танцювальному проекті на каналі СТБ, проте після російського вторгнення не сказала жодного слова про те, що тут відбувається, а невдовзі повернулася до москви і засвітилася на зйомках.

Від другого шлюбу з моделлю Мариною Кінскі Олександр Кривошапко має дочку Алісу.

Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової одружився втретє і став батьком
Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової одружився втретє і став батьком

Дівчинка перебуває за кордоном у безпеці і зірковий тато дуже за нею сумує, але чесно каже, що йому так спокійніше, коли його спадкоємиця знаходиться далеко від військових дій. З мамою Аліси артист підтримує добрі стосунки та допомагає їй виховувати доньку, не дивлячись на розлучення.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.