Наречена Мурата Налчаджиоглу показала його падчерку, яка підкорила Мережу своєю красою: Лорак позаздрить

Молода наречена турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, який 10 років був чоловіком Ані Лорак, показала його падчерку. Дівчинка підкорила всіх своєю красою.

Колишній чоловік Ані Лорак, яка заробила собі статус зрадниці через свою мовчазну позицію щодо російського вторгнення на територію України, давно пережив розлучення зі співачкою і насолоджується сімейним життям з іншою жінкою. Це молода майстер макіяжу Лілія із Києва.

Турецький бізнесмен минулого року довів, що має серйозні наміри і зробив Лілії пропозицію руки та серця, на яку вона відповіла згодою. Пара заручена і збирається пов’язати свої стосунки шлюбом, але дата весілля невідома.

Екс Лорак здався з красунею-нареченою на відпочинку в Туреччині
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала його падчерку, яка підкорила Мережу своєю красою

Шанувальники радіють за Мурата Налчаджиоглу та з цікавістю стежать за його новим життям, а також за тим, що публікує в Мережі кохана колишнього чоловіка Ані Лорак. В особистому Instagram-профілі Лілія виклала фото зі своєю дочкою Олександрою, яка після весілля стане падчеркою Мурата.

Вони позували в машині, дивлячись на камеру з посмішкою. Наречена турка постала у стильному образі тотал-блек, доповнивши його макіяжем із чорними стрілками та зухвалими сережками-кільцями, а її донька позувала вся у рожевому.

Наречена Мурата Налчаджіоглу показала його падчерку, яка підкорила Мережа своєю красою
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала його падчерку, яка підкорила Мережу своєю красою

Фанати захоплюються красою дівчинки і навіть пишуть у коментарях, що вона перевершила свою майбутню зведену сестру Софію, яка після розлучення Лорак та Мурата залишилася жити зі скандальною матір’ю.

Як бачить білий чоловік і дочка Ані Лорак
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала його падчерку, яка підкорила Мережу своєю красою

Нагадаємо, зовнішність доньки Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу регулярно обговорюється в Мережі. Багато хто критикує дівчинку за її яскраво виражені турецькі гени, такі як густі брови, але варто зазначити, що їй всього 11 років і поки рано судити про те, як вона виглядатиме у дорослому віці.

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.