Ольга Сумська показала, як виглядала понад 30 років тому: тепер зрозуміло, на що повівся Борисюк

56-річна Ольга Сумська – справжня зірка українського кіно. Публіка захоплюється не лише її акторським талантом, а й неймовірною зовнішністю та нестаріючої красою.

Ольга Сумська – одна із найвідоміших актрис України. Артистка зіграла понад 90 ролей у кіно та на сцені театру, проте багато хто досі асоціює її з Роксоланою. Сумська зіграла роль Роксолани в однойменному серіалі понад 25 років тому. Саме ця роль принесла їй справжню славу та популярність.

Ольга Сумська у серіалі Роксолана
Ольга Сумська показала, як виглядала понад 30 років тому

Зараз Ользі Сумській 56 років, вона продовжує активно зніматися у кіно та грати у театрі. Крім того, Сумська активно веде свій Інстаграм-блог, щоб бути ближчою до своїх шанувальників. Так, на своїй сторінці в Інстаграмі Сумська регулярно публікує свіжі фото та відео, ділиться моментами з особистого та творчого життя.

Нещодавно Сумська опублікувала у своїх інстаграм-сторизах архівні фотографії з юності. На першому фото позувала сама Сумська, а на другому – її чоловік Віталій Борисюк.

Ольга Сумська показала, як виглядала понад 30 років тому

Варто зазначити, що Сумська в юності була справжньою красунею. Зі шкільних часів Ольга була високою і довговолосою дівчинкою. Акторка не сильно змінилася з тих часів. Втім, чоловік актриси Віталій Борисюк також не дуже змінився з часів юності.

Нагадаємо, Віталій Борисюк – другий чоловік Ольги Сумської. Саме з ним Сумська зрадила свого першого чоловіка Євгена Паперного. Коли вони познайомилися, Сумська була одружена і мала 7-місячну доньку. Одного разу Сумській та Борисюку довелося грати закоханих в одному із мюзиклів. Проте акторам не довелося зображати почуття на сцені, адже вони справді закохалися одне в одного. Тоді у Сумської та Борисюка зав’язався роман і якийсь час актриса зраджувала своєму чоловікові з молодим актором. Втім, все таємне рано чи пізно стає явним. Якось Євген Паперний застукав свою дружину з Борисюком. Ця історія супроводжувалася гучним скандалом, проте закінчилася “хепі ендом”.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська показала, як виглядала понад 30 років тому

Зараз Сумська та Борисюк – щасливе подружжя, яке у шлюбі вже 26 років. Вони разом виховали дочку Сумську від першого шлюбу Антоніну та мають спільну доньку Ганну.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.