“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець вперше показала свого реального чоловіка: гарна пара

Одна з найвідоміших сценічних подружніх пар України – Володимир Зеленський та Олена Кравець у житті є всього лише дуже хорошими друзями. Нещодавно актриса показала свого справжнього чоловіка

Відома українська гумористка Олена Кравець – втілення ідеальної жінки. Витончена та елегантна дівчина є ще й справжнім професіоналом на сцені. Крім того, Кравець – любляча мати та вірна дружина.

Хоча телеглядачі звикли бачити Олену Кравець сценічною дружиною Володимира Зеленського, всім відомо, що вони, насправді, лише хороші друзі. Свого чоловіка Кравець показує дуже рідко, але з Сергієм вони живуть душа в душу. А секрет ідеальних стосунків – порозуміння та спільна пристрасть.

Олена Кравець зі своїм чоловіком та спільною дочкою
Олена Кравець зі своїм чоловіком та спільною дочкою

Для Сергія та Олени Кравець загальним захопленням став гумор. Познайомилися вони ще під час навчання в університеті – тоді майбутня гумористка навчалася на економічному факультеті, проте наука, що вивчалася, її зовсім не приваблювала. Тоді Кравець пішла до студентської команди КВК, щоб відволіктися від нелюбимого навчання.

Дівчина не помилилася з рішенням, адже саме на сцені КВК вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Довгий час молоді люди були лише друзями, проте пристрасть одне до одного зростала пропорційно до того, як вони все більше і більше закохувалися в гумористичну діяльність.

Якось майбутній чоловік Олени Кравець захворів і довго не з’являвся на репетиціях. Дівчина почала переживати за друга, а тому вирішила відвідати його вдома. У гостях гумористку зустріла мати Сергія, пригостила дівчину чаєм – тоді Олена і зрозуміла, що почувається поруч із колегою комфортно.

Весілля Олени Кравець та її чоловіка Сергія
Весілля Олени Кравець та її чоловіка Сергія

Пізніше їхні стосунки закрутилися, чоловік освідчився Кравець у коханні, проте через щільний графік артисти все ніяк не могли офіційно стати чоловіком та дружиною. Довгий час Кравець та її коханий жили у цивільному шлюбі, а раптово Олена дізналася, що вагітна. Спочатку положення злякало зірку: справи “Кварталу 95” пішли в гору, концерти користувалися популярністю, а тому надовго випадати з робочого графіку артистка не хотіла.

Після того, як Сергій дізнався про стан Олени, він зробив пропозицію і пара негайно зіграла весілля. Колеги, а також подружжя продовжують разом працювати – Олена Кравець виступає на сцені, а Сергій займається організаційними питаннями.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.