“Наташа скоро стане бабусею?”: невістка-танцівниця Корольової пред’явила округлий живіт

20-річний син Наталії Корольової вже понад 2 роки зустрічається з дівчиною на ім'я Мелісса. Закохані вже встигли обручитися, а з недавніх пір в Мережі подейкують, що вони чекають на швидке поповнення.

Майбутня дружина 20-річного Архіпа – це черговий скандал родини Наташі Корольової. Архіп почав зустрічатися з дівчиною, коли йому було лише 18 років. Обранку хлопця звуть Мелісса і вона танцівниця. Раніше дівчина заробляла на життя приватними танцями для чоловіків. Саме тому дівчина сина Корольової викликала шквал критики в Мережі.

Як виглядає невістка Наташі Корольової

Відносини Архіпа і Меліси розвиваються дуже швидко, незважаючи на їх молодий вік. Хлопець уже встиг зробити коханій пропозицію руки та серця. Довгий час Архіп з Меліссою жили разом із Наташою Корольовою та Тарзаном. Зіркові батьки хлопця не були проти невістки вдома, але поставили ультиматум дівчині та сказали, що вона більше не танцюватиме за гроші для чоловіків.

Мелісса погодилася на умови майбутніх родичів і зараз навчається на візажиста.

Зараз Архип та Мелісса живуть окремо. Наташа Корольова винаймає для майбутнього подружжя однокімнатну квартиру. А нещодавно в Мережі почали говорити, що невістка Корольової може бути вагітною. На останньому фото, яке оприлюднила Мелісса у своєму інстаграм-блозі, фоловери помітили живіт, що округлився.

Невістка-танцівниця Корольової пред'явила значний живіт
Невістка-танцівниця Корольової пред’явила округлий живіт

Поки що молода пара не робила заяв про швидке поповнення в сім’ї, проте можливо, що Наталя Корольова скоро стане бабусею.

Цікаво, що батько Архіпа Тарзан не дуже добре ставиться до вибору свого сина. В одному з інтерв’ю чоловік заявив, що Мелісса є черговим захопленням його сина. Публіка висміяла за це чоловіка Корольової, адже наречена його сина займається такими ж танцями, як і сам Тарзан.

Нагадаємо, останнім часом у Мережі подейкують, що у родині Корольової та Тарзана зараз не найкращий час. Ходять чутки, що подружжя має багато конфліктів через погляди на війну в Україні. Тарзан — затятий путініст, який публічно схвалює терористичні дії росії, а ось Корольова не дала жодної публічної заяви про війну в Україні. Водночас мама артистки та її рідна сестра підтримую Україну та неодноразово про це заявляли на публіку.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.