Трохи вищі за 150 см: Вікторія Булітко, Горбунов, Тіна Кароль, Монатик та інші знаменитості маленького зросту

Зріст – не запорука успіху. Хто з українських зірок спростував старий поширений міф і довів, що знаменитим і успішним можна стати навіть, якщо ваш зріст трохи більше 150 сантиметрів?

Довгий час у світі шоу-бізнесу була поширена теорія, яка говорить про те, що популярним може стати лише висока і статна людина. У моделінг не брали низьких дівчат, а невисокі чоловіки були ледь популярні серед представниць прекрасної статі.

Однак, світ не стоїть на місці, а разом із ним руйнуються застарілі міфи. Ми підготували добірку зірок, які стали популярними в Україні, незважаючи на те, що їхній зріст ледве перевалює за 150 сантиметрів.

Вікторія Булітко

Вікторія Булітко – популярна українська актриса
Вікторія Булітко – популярна українська актриса

Зріст мініатюрної актриси становить лише 155 сантиметрів. Про Вікторію Булітко можна було б сказати, що її ледве помітно на сцені, проте це далеко не так. Завдяки своїй харизмі та акторській майстерності артистка завжди виділяється та привертає загальну увагу.

Вікторія Булітко стала популярна завдяки участі у гумористичній передачі “Дизель Шоу”. Пізніше актриса почала активно зніматися у різних комедійних серіалах, а також брати участь у театральних виставах. Наразі Булітко вважається однією з найпопулярніших акторок України.

Юрій Горбунов

Популярний український телеведучий Юрій Горбунов
Популярний український телеведучий Юрій Горбунов

Жінці низький зріст набагато легше обіграти як своє надбання, а не недолік. Проте, чоловіки часто сприймають цю рису як справжню катастрофу. Юрій Горбунов довів – все у вашій голові.

Відомий телеведучий користується просто шаленою популярністю на телебаченні. Горбунов “засвітився” далеко не в одному популярному телешоу України. Більше того, артист ще й чоловік неземної красуні Каті Осадчої. До речі, дружина Юрія Горбунова вища за ведучого. При цьому подружжя дуже любить одне одного і не звертає на це увагу.

Тіна Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль
Відома українська співачка Тіна Кароль

Фатальна красуня має зріст 168 сантиметрів, проте на тлі колег завжди виглядає набагато мініатюрніше. Симпатична блондинка завоювала серця всіх українців своєю творчістю та гарними вокальними даними.

Тіна Кароль популярна не лише в Україні, а й за кордоном. Артистка прославляє рідну культуру у всьому світі.

Монатік

Монатік став популярним незважаючи на низьке зростання
Монатік став популярним незважаючи на низьке зростання

Співак нижче Тіни Кароль на чотири сантиметри – його зріст становить 164 см. Однак, це не завадило артисту досягти шаленої популярності. Українці люблять Монатіка за запальні мотиви у його піснях, а також за позитив, яким він заряджає всіх довкола.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.