Софія Ротару налякала шанувальників постарілим виглядом: вже не красуня, але все одно молодша за Пугачову

Софія Ротару – легендарна співачка, пісні якої знають люди різних поколінь. Артистка вражає публіку не лише своїм сильним голосом, а й красою, на яку не впливає навіть час.

Софія Ротару – одна з найвідоміших українських артисток, чия зірка спалахнула ще у 70-х роках минулого століття. Багато десятиліть Ротару була основною співачкою на українській сцені, нею захоплювалися мільйони шанувальників, а всі артисти-початківці хотіли бути схожою на неї.

Ротару вже багато років не виступає на сцені, але її слава не згасає. Окрім гарного голосу та легендарних хітів, публіка захоплюється ще й красою співачки.

Софія Ротару
Софія Ротару налякала прихильників постарілим виглядом.

Софія Ротару була неймовірно красивою замолоду. Миловидне обличчя, довге, чорне волосся і тонка талія – такою була співачка багато років. Наразі співачці 75 років, проте, здається, вона так і не постаріла. Ротару з’являється на публіці завжди з красивою зачіскою, професійним макіяжем та розкішним вбранням. У такому вигляді співачка виглядає чудово і набагато молодше за свої роки.

Варто зазначити, що побачити Ротару без макіяжу практично неможливо. Сама артистка в одному з інтерв’ю сказала, що знаменитості просто зобов’язані завжди мати гарний вигляд. Однак папараці таки підловили зірку в домашньому вигляді. Фото, зроблені журналістами, вразили Мережу.

Софія Ротару налякала прихильників постарілим виглядом.
Софія Ротару налякала прихильників постарілим виглядом.

Без правильного макіяжу, зачіски та гарного вбрання Ротару виглядає зовсім не так, як на сцені.

Звичайно, роки беруть своє і краса не вічна.

Софія Ротару та пластичні операції

Майже всі знамениті жінки у віці зверталися до пластичного хірурга, щоб довше зберегти молодість і красу. Найчастіше оперативні втручання дуже помітні, як у Алли Пугачової чи Лариси Долиної. Дивлячись на Софію Ротару, важко зрозуміти, чи робила вона пластику, адже риси її обличчя зовсім не змінилися. Досвідчені хірурги запевняють, Ротару робила косметологічні процедури та зроблені вони дуже якісно. Так, за словами хірургів, Ротару робила підтяжку обличчя та блефаропластику – підтяжку повік.

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.