Живуть розкішно: молода дружина Павліка хизується безбідним життям знаменитої родини – відпочивали за кордоном

Назвати життя Катерини Репяхової та Віктора Павліка бідною та простецькою складно. Сьогодні молода дружина українського співака похвалилася знімками з відпочинку в Ізраїлі

Віктор Павлік та Катерина Репяхова вже відносно давно живуть душа в душу та виховують спільного малюка. У багатьох подружня пара викликає непорозуміння та заперечення, адже між коханими суттєва різниця у віці. Однак, незважаючи на засудження та хейт з боку публіки, Репяхова та Павлік щасливі разом.

На особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм Катерина Репяхова активно ділиться з підписниками деталями свого повсякденного життя. Дівчина відверта з шанувальниками, тому розповідає їм буквально про все. Нагадаємо, що вчора Репяхова розповіла про безбідне життя з українським співаком Віктором Павліком. Знаменитість похвалилася тим, що чоловік нарешті прийшов додому, а дорогою закупився в супермаркеті цікавими товарами.

Сьогодні Катерина Репяхова продемонструвала, яке у неї з Віктором Павліком насичене та заможне життя. Так, зоряна дружина українського співака опублікувала архівні знімки із відпочинку в Ізраїлі, Тель-Авіві. На фотографіях дівчину зображено зі своїм маленьким сином на узбережжі Середземного моря.

Також Репяхова поділилася знімками, де Павлік молодший вивчає місцеві ізраїльські пам’ятки.

Нагадаємо, що незважаючи на красиву картинку в Мережі, у житті Віктора Павліка та Катерини Репяхової все не так яскраво, як здається. Нещодавно знаменитість налякала своїх підписників небагатослівною Історією, де пожежники біжать гасити будинок, у якому живе сімейна пара.

Спочатку Репяхова не поспішала пояснювати те, що відбувається, і написала коротке: “Вийду на зв’язок пізніше”. Однак потім знаменитість розповіла шанувальникам, що трапилося. Виявилося, що у сусідній квартирі сталася сильна пожежа, на ліквідацію якої прибули рятувальники. Усіх мешканців столичної багатоповерхівки попросили тимчасово залишити свої квартири.

Пожежу вдалося згасити, а вже незабаром працівники ДСНС дозволили киянам повертатися додому. Проте, рятувальники попросили відкрити навстіж усі вікна та дуже добре провітрити приміщення від чадного диму. Історія закінчилася добре, але Репяхова встигла неабияк налякати своїх підписників.

Катерина Репяхова в Інстаграмі показала кадри палаючого будинку
Катерина Репяхова в Інстаграмі показала кадри палаючого будинку

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.