Дорофєєва в минулому: Дантес і Кацуріна повернулися з романтичної подорожі та зворушили милими кадрами

Після розставання з Надею Дорофєєвою Володимир Дантес не став марнувати час і почав будувати стосунки з колишньою дружиною нового коханого Дорофєєвої.

Любовна драма в сім’ї Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса обговорюється публікою вже півроку. Подружжя оголосило про розставання у березні цього року. При цьому зробили вони це дуже несподівано для публіки, адже раніше Надя та Вова демонстрували кохання на камеру і здавалося, у них все добре. Зіркове подружжя не стало називати причину розбрату, але зазначило, що це рішення було обдуманим і зваженим. Родзинкою розлучення Дорофєєвої та Дантеса стало те, що подружжя обмінялося партнерами з подружжям Кацуріних, з якими вони близько дружили багато років.

Володимир Дантес І Даша Кацуріна підігрівають чутки про роман
Дантес і Кацуріна повернулися з романтичної подорожі та зворушили милими кадрами

Тобто після оголошення розлучення Надя Дорофєєва почала зустрічатися з Михайлом Кацуріним, а Володимир Дантес – з дружиною Кацуріна Дашею.

Цікаво, що спершу дві сімейні пари намагалися приховати так званий обмін дружинами від публіки. Проте все таємне рано чи пізно стає явним і буквально одразу після новини про розлучення Дорофєєвої та Дантеса публіка здогадалася у чому справа.

Наразі колишнє подружжя не приховує своїх стосунків з новими партнерами, а навпаки, активно діляється романтичними кадрами у своїх Інстаграм-блогах. Так, нещодавно Володимир Дантес у своєму Інстаграмі показав, як вони з Дашею Кацуріною поїхали на кілька днів у романтичну подорож до Ірландії. Там Дантес разом з іншими українськими артистами давав благодійний концерт і заразом провів час зі своєю новою коханою.

21 вересня Володимир Дантес опублікував у своїх інстаграм-сторіз відео, де показав, що вони з Дашею Кацуріною повертаються після поїздки додому. У короткому ролику Володимир, сидячи за кермом автомобіля, показав скуйовджену Дашу на пасажирському сидінні.

Дантес і Кацуріна повернулися з романтичної подорожі та зворушили милими кадрами
Дантес і Кацуріна повернулися з романтичної подорожі та зворушили милими кадрами

Нагадаємо, Даша Кацуріна – мати двох дітей, молодшому з яких тільки виповнився рік. Після розлучення із Михайлом Кацуріним діти залишилися жити з нею. Даша частенько показує у своєму Інстаграмі, як Дантес ладнає з її малолітніми дітьми.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.