“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець з новою зачіскою вразила виглядом: “Хочеться обійматися”

Відома українська актриса та гумористка Олена Кравець змінила зачіску та вразила шанувальників своїм новим іміджем. Від зірки "Кварталу" очей не відірвати.

Олена Кравець є найвідомішою жінкою-гумористкою в Україні. Вона має величезну армію шанувальників, які із задоволенням стежать за життям зірки “Вечірнього кварталу” в соціальних мережах. Артистка не дає їм занудьгувати та регулярно публікує нові пости у своєму Instagram. На цей раз Олена здивувала підписників змінами іміджу. Ще недавно вона носила короткий боб, а тепер схоже відпускає довге волосся.

Кравець позувала у стильному образі у коричнево-бежевих відтінках, у капелюшку, який дуже їй пасує і з червоною помадою на губах. Судячи з обстановки, Олена провела зустріч із фанатами та подарувала їм свої обійми.

Дуже хочеться обійматися частіше тепер. Без приводу. Просто тому, що є з ким… Нехай так і буде завжди. Дякую за фото моїм улюбленим папараці

, – написала “квартальна” дружина Зеленського у підписі.

Користувачі Мережі у коментарях засипали Олену Кравець компліментами. Багато хто відзначив, що з довгим волоссям вона виглядає молодшою.

Нагадаємо, після повномасштабного російського вторгнення на територію України Олена Кравець залишила країну разом із дітьми, але не стала сидіти склавши руки та присвятила себе благодійній діяльності.

Олена Кравець із новою зачіскою вразила виглядом та визнанням
Олена Кравець із новою зачіскою вразила виглядом та зізнанням

Разом із “Кварталівцями” гумористка сколесила не одну країну Європи, щоб виступити та зібрати гроші на потреби країни, вона підтримує зв’язок із Володимиром Зеленським, який давно є її близьким другом, а його дружина Олена Зеленська – хрещениця Кравець. Зірка розповідала, що часто листується з президентом і хоча він відповідає їй дуже коротко, вона вдячна йому за ці відповіді:

Я намагаюся відправляти йому різні меми, мені так хочеться, щоб хоча б тінь посмішки з’явилася на його обличчі

, – зізнавалася Кравець в інтерв’ю.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.