Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової одружився втретє: нова дружина Саші Кривошапка набагато молодша

Український співак та волонтер Олександр Кривошапко поділився з шанувальниками в Мережі радісною новиною у ці важкі часи. Артист одружився втретє.

Олександр Кривошапко став популярним завдяки участі у талант-шоу на телеканалі СТБ “Х-Фактор”. Креативним продюсером проекту була хореограф Тетяна Денисова, з якою у співака розпочався роман. Між ними була суттєва різницю у віці – він молодший за Тетяну на 12 років. Їхні стосунки миттєво стали надбанням громадськості та регулярною темою для обговорень у Мережі.

Олександр Кривошапко з колишньою дружиною Тетяною Денисовою
Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової Сашко Кривошапко одружився втретє

Оточуючі говорили, що Сашко не рівня самодостатній та успішній Денисовій, а його засипали питаннями, навіщо йому доросла жінка з дитиною, у Тетяни був син від шлюбу з фіалістом “Україна має талант” Іллею Страховим. Але вони були такі закохані, що плювали на чужу думку і яскраво демонстрували свої почуття на публіці. Пара одружилася вже через 6 місяців спільного життя, вони планували також повінчатися, але сильно посварилися і в результаті не змогли дійти компромісу, почавши нескінченно з’ясовувати, хто правий, а хто винен. Регулярні сцени ревнощів та скандали призвели до того, що через рік відносин Денисова та Кривошапко розлучилися.

Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової одружився втретє

Щастя в особистому житті Олександр Кривошапко після скандальної історії кохання з Денисовою знайшов. За його плечима ще один шлюб із актрисою та моделлю Мариною Кінскі, яка подарувала йому доньку Алісу, а нещодавно співак одружився втретє з косметологом Марією, разом вони займаються волонтерською діяльністю і на своєму фронті наближають перемогу України у боротьбі з російськими окупантами.

https://www.instagram.com/p/CicXyTEq9Ts/

Нагадаємо, Тетяна Денисова поповнила список зрадників України, відмовчавшись із приводу війни, яку росія розв’язала проти українського народу, хоча на момент вторгнення вона перебувала у Києві на зйомках нового проекту на СТБ. Більше того, Денисова повернулася до москви і стала суддею танцювального шоу на російському телебаченні.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.