Фігура як у молодої дівчини: 73-річна Алла Пугачова у легінсах та розстебнутій сорочці приголомшила публіку

У свої 73 роки відома співачка Алла Пугачова здатна похвалитися зовнішністю, яку часто не мають навіть молоді дівчата. Примадонна вразила шикарною фігурою в інтригуючому наряді

Відома російська співачка Алла Пугачова свого часу стала відома легендарними хітами та чарівним голосом. Молода артистка тоді навіть не думала, що їй пощастило народитися під щасливою зіркою – схоже, що в Примадонни талант і дар залишатися вічно молодою. Співачка активно стежить за своїм здоров’ям, зовнішністю та фігурою. І, як результат – дивовижні образи, головну роль в яких відіграє надзвичайний вигляд артистки.

Одне з найулюбленіших нарядів Алли Пугачової – це вільна сорочка з декількома елегантно розстебнутими гудзиками зверху, а також білі легінси. Зоряні стилісти неодноразово хвалили зірку за її вміння підбирати вдалі вбрання. Так, за словами стиліста Катерини Климової, вільний верх вдало приховує “животик” Примадонни і наголошує на її довгих і худих ногах.

Проте, варто зауважити, що так званого “животика” Алла Борисівна практично не має. У свої 73 роки співачка може похвалитися фігурою, яку важкою працею досягають молоді дівчата віком 20-30 років. Так, на багатьох фотографіях видно, що Пугачова має мініатюрну фігуру, яку вона завжди прагне підкреслити стильними вбраннями.

Хоча недоброзичливці часто звинувачують артистку в тому, що вона застосовує фотошоп, щоб виглядати вдало на фотографіях, ці чутки не мають нічого спільного з реальністю. Щоразу, коли хейтери намагаються викрити Аллу Борисівну в обмані, вона або її чоловік Максим Галкін ніби на зло публікують відео, на якому співачка так само хвалиться шикарною фігурою.

Зазначимо, що Максим Галкін доволі часто ділиться з підписниками знімками своєї вродливої дружини. Примітно, що тільки в публікаціях зіркового коміка можна побачити весь шик його дружини – сама Алла Борисівна рідко ділитися фотографіями у повний зріст, натомість віддаючи перевагу селфі. Проте, Галкін, схоже, вважає, що приховувати від світу таку красу несправедливо.

Максим Галкін похвалився своєю гарною дружиною
Максим Галкін похвалився своєю гарною дружиною

Одне з таких фото справді вразило публіку. Якщо ви думали, що в 73 роки носити міні-сукні та каблуки заборонено та недоречно, то Алла Пугачова доводить протилежне. Ефектне вечірнє вбрання зірки викликало шквал емоцій і приголомшило шанувальників зоряної пари.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".