“Квартальна” дружина Зеленського Кравець у сукні екстремальної довжини показала, чим переплюнула першу леді

45-річна акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець завжди з'являється на публіці у елегантних нарядах і не дозволяє собі зайвого. Однак навіть і вона іноді може здивувати публіку коротенькою сукнею.

Олена Кравець – українська комедійна актриса, яка багато років грала на одній сцені з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським. Також жінка відома по ролям в телесеріалах “Слуга народу” і у фільмі “1+1 вдома”. Олена відома публіці, як жінка з елегантним стилем і почуттям смаку. Акторка полюбляє з’являтися на публіці у брючних костюмах, а якщо вже і одягає сукню, то закриту і не коротку. Однак іноді акторка робить виключення і дивує публіку нескромними нарядами.

Так, одного разу на зйомки програми “Ліга сміху” Олена Кравець вирішила одягнути сукню екстремальної довжини. Зелена сукня з рюшами на рукавах підкреслила довгі та стрункі ноги Олени. Свій образ акторка доповнила чорними колготками у сітку, туфлями на шпильці, чокером та звабливою червоною помадою.

Квартальна дружина Зеленського Олена Кравець у сукні екстремальної довжини показала, чим переплюнула першу леді
Квартальна дружина Зеленського Олена Кравець у сукні екстремальної довжини показала, чим переплюнула першу леді

Варто відзначити, що в такому образі Олена Кравець виглядала просто фантастично.

Нагадаємо, Олена Кравець – любляча дружина та турботлива мама трьох дітей. Акторка вийшла заміж за свого чоловіка Сергія Кравця ще у 2002 році. Вже через рік у них народилася донька Маша. На другу дитину подружжя наважувались довго. Лише через 13 років Олена Кравець завагітніла вдруге. Доля подарувала Олені та Сергію одразу двох дітей. У 2016 році на світ з’явилися двійнята Катя і Ваня.

Як виглядають діти Олени Кравець
Як виглядають діти Олени Кравець

Цікаво, що Олена Кравець довго не засиділась в декреті і вже через рік після пологів вона продовжила зйомки у телепередачах.

Після початку повномасштабної війни в Україні Олена Кравець з трьома дітьми виїхала за кордон до Болгарії. Нещодавно старша донька Олени 19-річна Марія повернулася до рідного Києва, а сама Кравець поки що не наважується їхати з 6-річними дітьми в Україну. Жінка зізнається, що мріє якомога швидше повернутись в рідний дім і сподівається, що зможе це зробити хоча б до кінця цього року.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.