Який зріст у путіна та Зеленського в сантиметрах: хто вищий – президент росії чи президент України (ФОТО)

Попри колосальну різницю в способах управління державою, зріст лідерів України та росії майже однаковий. Проте, всім цікаво дізнатись точні цифри – хто ж все-таки вищий?

Між президентом України Володимиром Зеленським і лідером росії володимиром путіним буквально прірва. Двоє політиків відрізняються способом управління державою, характером, менталітетом, проте у них є дещо спільне – зріст. За різними даними і путін, і Зеленський мають 170 сантиметрів зросту.

У відкритих джерелах, а зокрема в онлайн-енциклопедії Вікіпедія, зазначено, що зріст Володимира Зеленського складає 1 метр і 70 сантиметрів. Точно така сама інформація міститься на сторінці про володимира путіна. На фотографіях, які були зроблені під час Нормандської зустрічі 2019 року, добре видно, що зріст двох президентів майже однаковий.

На фотографії, зробленій під час Нормандської зустрічі 2019 року, видно, що зріст Зеленського і путіна майже однаковий
На фотографії, зробленій під час Нормандської зустрічі 2019 року, видно, що зріст Зеленського і путіна майже однаковий

Варто відзначити, що зріст Володимира Зеленського відомий напевно – сам політик нинішній президент в інтерв’ю неодноразово відповідав на запитання про свій зріст, а також, під час проведення передвиборчої кампанії, на офіційній сторінці команди Зеленського в Інстаграм було проведено міні-вікторину.

Тоді підписники офіційного акаунта запитували все, що їм цікаво. Одним із питань виявилось те, який же все-таки зріст у Зеленського. Тоді на акаунті відповіли: 170 сантиметрів. Цікаво, що діючий президент вважається найнижчим лідером незалежної України. Леонід Кравчук мав 175 сантиметрів зросту, Леонід Кучма – 178 сантиметрів, Віктор Ющенко – 185 см, Петро Порошенко – 186 сантиметрів, а ось найвищим виявився Віктор Янукович – 192 сантиметри.

Втім, якщо говорити про лідера росії володимира путіна, то його точний ріст невідомий. У різних джерелах можна зустріти цифри від 170 до 172 сантиметрів, проте його часто помічають у маніпуляціях з власним зростом. Користувачі Мережі часто порівнювали різні фотографії путіна поруч із одними й тими самими лідерами і помічали невідповідності.

На фотографіях з хорватською колишньою президенткою путін виглядає вищим, що не відповідає реальності
На фотографіях з хорватською колишньою президенткою путін виглядає вищим, що не відповідає реальності

Наприклад, на зустрічі з Нурсултаном Назарбаєвим, колишній президент Казахстану, путін то вищий за політика, то нижчий. Проте, вже давно казахстанські ЗМІ писали про те, що їхній зріст однаковий. Більш того, насмішив Мережу знімок із колишньою президенткою Хорватії Коліндою Грабар-Китарович. Насправді, жінка вища за путіна, проте на фотографіях вона нижча за лідера росії.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.