Постаріла Катя Осадча показала обличчя без макіяжу крупним планом: Горбунов покохав її іншою

Катя Осадча – відома українська телеведуча із модельним минулим. Жінка вражає публіку яскравими образами, розкішними сукнями і незвичайними головними уборами. Однак в звичайному життя зірка виглядає дещо інакше.

Катя Осадча – одна з найвідоміших та найзатребуваніших телеведучих України. Найбільше публіка запам’ятала Катю, як незмінну ведучу програми “Світське життя”. Там жінка не лише задає провокативні запитання українським зіркам, а і вражає публіку своїми образами. Так, перед камерою Осадча з’являється лише з професійним макіяжем, гарною укладкою та в розкішному вбранні. Родзинкою телеведучої є її незвичайні та екстравагантні головні убори.

Необычные образы Кати Осадчей
Постаріла Катя Осадча показала обличчя без макіяжу крупним планом

Втім, Катя Осадча – одна з небагатьох знаменитих жінок, яка не соромиться своєї природної краси. В Інстаграм-блозі зірки, на який підписано майже 2 мільйони людей, можна знайти безліч домашніх фото Каті Осадчої, де вона позує без макіяжу, зачіски та в звичайному одязі. Крім того, ведуча “Світського життя” не використовує фотошоп та фільтри і показує себе такою, якою вона є насправді.

Нещодавно Катя Осадча записала невеличке відео, яке опублікувала в своїх Інстаграм-сторіс. Там телеведуча показала своє обличчя крупним планом без макіяжу. Прихильники телезірки помітили, що Катя дещо змінилася за останні 7 місяців, які є дуже важкими для всіх українців через війну. На обличчі Осадчої з’явилися зморшки та мішки під очима, а її погляд сумний та не сповнений життєвої енергії.

Постаріла Катя Осадча показала обличчя без макіяжу крупним планом
Постаріла Катя Осадча показала обличчя без макіяжу крупним планом

Звісно, війна, розв’язана росією на території України, на всіх вплинула погано. Українці за останні 7 місяців постаріли мінімум на 10 років.

Нагадаємо, Катя Осадча – має успішне модельне минуле. У віці 14 років дівчина вже була відомою моделлю і працювала на показах у різних країни Європи. Так, Осадча працювала моделлю в Токіо, Парижі, Берліні та Лондоні. Кар’єру моделі Катя Осадча покинула у віці 18 років, коли вийшла заміж за успішного бізнесмена та відомого депутата Олега Поліщука, який на 15 років старший самої Каті. Їх шлюб тривав всього декілька років. Причиною розлучення стала різниця у віці та різні погляди на життя.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.