Репяхова показала брутального Віктора Павліка: весь у шкірі осідлав залізного коня разом із молодою дружиною

Сімейство Віктора Павліка та його молодої дружини приваблює до себе багато уваги. Катя Репяхова продемонструвала приголомшливі фото Павліка в шкірянці й на мотоциклі

Віктор Павлік – справжній ловелас. У його житті було не одне кохання й не одна дружина, проте зі своєю нинішньою коханою він буквально розквітнув. Молода Катерина Репяхова змогла “вдихнути нове життя” в артиста. Поруч із дружиною український співак ніби помолодів й здобув чимало життєвих сил.

На офіційній сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Репяхова постійно публікує відео та фотографії, які показують буденне життя сімейства Павліка. Відтак зіркова дружина показує їхнього маленького сина, а також ділиться із підписниками смішними та милими моментами, пов’язаними із її чоловіком – відомим співаком.

Нещодавно в Інстаграм-історіях Репяхова розповіла історію про легендарну шкіряну “косуху” Віктора Павліка. Знаменитість показала приємне хвилювання свого чоловіка через те, що той нарешті отримав шкіряну куртку, яку замовляв у Сполучених Штатах Америки. Катерина Репяхова повідомила, що артист дуже переживає, що новий елемент одягу може не підійти за розміром.

Історії Катерини Репяхової в Інстаграм
Історії Катерини Репяхової в Інстаграм

Катерина Репяхова продемонструвала “бірку” нової шкірянки Віктора Павліка й поділилась фактом про те, що його стара куртка була куплена ще 1986 року. Одяг за такий довгий період часу, звісно, зносився, а тому співак, як і його зіркова дружина, раді, що тепер він ходитиме у якісній оновленій шкірянці.

Репяхова також поділилась знімками Віктора Павліка на його залізному коні – на фотографії співак позує у своїй старій шкіряній куртці й ніжно обіймає молоду дружину. У підписі до опублікованих кадрів Катерина посміялась з того, що Віктор Павлік купив свою стару “косуху” за вісім років до народження його майбутньої дружини.

Репяхова опублікувала милі фото сімейства
Репяхова опублікувала милі фото сімейства

На фотографіях Віктор Павлік та Катерина Репяхова ніжно притискаються одне до одного і виглядають дуже щасливими – у їх кожному русі відчувається закоханість й глибокі почуття.

Шанувальників дуже зацікавило питання про те, чи підійшла Віктору Павліку його нова американська шкірянка. Проте, Катерина Репяхова забулась виставити відповідь на це питання, а тому підписники нагадали їй в особистих повідомленнях. Виявилось, що куртка пасує співаку ідеально.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.