40-річна Надія Мейхер знялася у ванній без рушника: “ВІА Гра” вже давно не та (ФОТО)

Відома українська співачка Надія Мейхер, яка довгі роки була головною зіркою жіночого колективу "ВІА Гра", вразила Мережу своєю новою фотосесією.

Надія Мейхер на особистій сторінці в Instagram виклала кадр з фотосесії для свого бренду одягу. Співачка знялася у ванній, але без рушника. Екс-віагрянка позувала у шовковій вузькій сукні з глибоким вирізом оливкового кольору та чорним мереживом. Мейхер доповнила образ чорними босоніжками на високих підборах, білою курткою, яку накинула на плече та елегантною зачіскою. Фотосесія проходила у фотозоні з ванною.

Ми раді повідомити, що готові відшивати вам вбрання індивідуально за вашими власними мірками. За більш детальною інформацією звертайтесь до директу

, – написала Мейхер та продублювала це повідомлення англійською мовою.

40-річна Надія Мейхер знялася у ванній без рушника
40-річна Надія Мейхер знялася у ванній без рушника

Нагадаємо, після завершення кар’єри в групі “ВІА Гра” співачка продовжила музичну кар’єру, але не так активно. Вона знайшла своє покликання на телебаченні, в театрі, а також дизайнерській справі. Надія Мейхер випустила свою першу колекцію дизайнерського одягу весною 2016 року, назвавши бренд “Meiher by Meiher”.

Я хочу, щоб мій одяг приносив вдачу і задоволення, і коли я чую від клієнтів відгуки з тим смисловим навантаженням, яка я вкладала в одяг, я дуже рада, що вони відчувають мій меседж

, – розповідала про роботу над брендом Надія.

Після того, як росія розв’язала повномасштабну війну проти України, Мейхер зайнялася волонтерською діяльністю, при цьому свої стосунки з чоловіком Михайлом Уржумцевим, який є російським бізнесменом, співачка не коментує. Раніше він давав інтерв’ю та обійшов тему вторгнення, не засудивши та не підтримавши росію. У пари є двої спільних дітей – доньки Анна і Марія.

Чоловік Надії Мейхер мовчить про війну в Україні
Чоловік Надії Мейхер мовчить про війну в Україні

Також Мейхер має дорослого сина від першого чоловіка Олександра Лищенко. Хлопчик у 2009 році дебютував як актор озвучування в мультфільмі “День народження Аліси” в українському дубляжі.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.