Ніша пустувала недовго: у Лободи з’явилася копія – Сєдокова скопіювала стиль конкурентки і показалася на фото

Співачка Анна Сєдокова скопіювала стиль Світлани Лободи і показала, як виглядає зараз. Але позицію своєї конкурентки Аня копіювати не стала.

За останні декілька місяців Анна Сєдокова помітно схудла, пофарбувала волосся у білий колір та випрямила своє кучеряве волосся. В оновленому образі співачка стала дуже нагадувати Світлану Лободу, яка переїхала з росії в перші ж дні повномасштабного вторгнення на територію України.

Тепер на місце в російському шоу-бізнесі та естраді, яке раніше займала Лобода, претендує інша учасниця славнозвісного жіночого гурту “ВІА Гра”. Фанати звикли бачити Сєдокову у пишній вазі з кучерявою гривою, але тепер вона змінилася до невпізнанності і стала сильно схожою на свою колегу або ж конкурентку Світлану.

Сєдокова скопіювала стиль Лободи і показалася на фото
Сєдокова скопіювала стиль Лободи і показалася на фото

Але між співачками є велика відмінність. Лобода з 2014 року активно гастролювала на російській сцені, поки не почалася велика війна. Тепер фанати-росіяни не слухатимуть музику Світлани, оскільки вона терміново переїхала в Європу і підтримала Україну, зірка розвиває свій благодійний фонд, збирає на благодійних концертах кошти, щоб відновити зруйнований Ірпінь, де вона народилася і де живе її сім’я.

Анна Сєдокова, яка є корінною киянкою, досі не висловилася і не позначила свою позицію, особисту сторінку в Instagram артистка обмежила для користувачів з України та робить вигляд, ніби нічого не відбувається і знаменитостей політика не стосується. Не змінює це навіть факт того, що Сєдокова давно не живе в рф, вона переїхала у Сполучені Штати Америки.

Анна Сєдокова закрила Instagram від українців

В число зірок-мовчунів та зірок-зрадників також потрапили Ані Лорак, Наташа Корольова, Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій, Йолка, MARUV, Анна ASTI, Олександр Ревва, Джиган, Лоліта Мілявська, Любов Успенська, донька Ольги Сумської Антоніна Паперна та інші.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.