Волосся сосульками, одяг з чужого плеча: Лобода засвітилася в Нью-Йорку у недоглянутому вигляді

Відома українська співачка Світлана Лобода все частіше показує прихильникам в Мережі, як виглядає без повного марафету перед виходом на сцену.

Світлана Лобода з лютого 2022 року не живе і не працює в росії, де вона активно гастролювала і розвивала свою кар’єру співачки з 2014 року. Коли 24 лютого почалося повномасштабне російське вторгнення на територію України, зірка покинула рф разом з родиною і командою, гучно висловила свою патріотичну позицію і заснувала благодійний фонд, який допомагає українцям.

На нових фотографіях Лобода перестала позувати такою, як її звикли бачити – у яскравому вбранні з макіяжем і зачіскою. На днях знаменитість викладала кадри, зроблені одразу після душу, де волосся замотане в рушник, а на обличчі зовсім немає косметики. Тепер Світлана з’явилася на фото у одязі овер-сайз, з розпатланою зачіскою і схованими за темними окулярами очима. Ці кадри співачка виклала у своєму Telegram-каналі та написала:

Світ, він такий величезний і такий прекрасний… Як же нам усім потрібен мир

, – поділилася наболілими думками Лобода.

Лобода засвітилася в Нью-Йорку у недоглянутому вигляді
Лобода засвітилася в Нью-Йорку у недоглянутому вигляді

Вже у листопаді Світлана у підтримку України дасть концертний тур по Сполученим Штатам Америки. Її проукраїнська позиція викликала багато недовіри серед українських колег. Коли Лобода випустила слізливе відеозвернення на початку війни, Андрій Данилко заявив, що не бачить у цьому щирості, а лише фальш. Ведуча Катя Осадча зізналася, що хотіла б взяти у неї інтерв’ю та обговорити те, чому Світлана стільки років прославляла російський шоу-бізнес.

Лобода прокомментировала слухи о покушении на её жизнь
Лобода засвітилася в Нью-Йорку у недоглянутому вигляді

Але Лобода одна з небагатьох зірок українського походження, популярних в росії, хто засудив вторгнення і порвав усі зв’язки з країною-окупантом. Мовчать і роблять вигляд, що все як і раніше такі популярні виконавиці, як Ані Лорак, Анна Сєдокова, Йолка. Таїсія Повалій навіть має наглість виступати для пропагандистів з українськими піснями.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.