Без футболки і з сережкою у вусі: Репяхова показала помолоділого брутального Павліка – справжній байкер

Катерина Репяхова вразила публіку знімками Віктора Павліка: зіркова дружина продемонструвала, як чоловік готує їй сніданок без футболки та з сином на руках

Молода дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова вже давно довела всім фанатам – не так важливо, скільки чоловікові років, куди важливіше, як він сам відчуває свій вік. Хоча співак старший за свою обранку майже на 30 років, закоханим вдалось побудувати міцну сім’ю та стати прикладом щасливого шлюбу для багатьох українців.

Катерина Репяхова вкотре довела, що Павлік відчуває себе поруч із молодою дружиною більш бадьоро й щасливо. Сьогодні дівчина показала шанувальникам, як відомий співак готує для неї зранку сніданок. На відео Віктор Павлік позував без футболки, а на його лівому вусі було видно сережку. Прихильники рідко бачать свого кумира в такому брутальному й одночасно домашньому образі.

Віктор Павлік одночасно варив манну кашу, а також тримав на руках свого маленького сина.

Репяхова показала, як Павлік готує сніданок
Репяхова показала, як Павлік готує сніданок

Нагадаємо, що Катерина Репяхова часто отримує неоднозначні повідомлення від підписників. Публіка не втомлюється нагадувати молодій дівчині про вік її зіркового чоловіка, проте сама Репяхова на всі закиди відповідає коротко і зрозуміло: вона щаслива, а на все інше їй все одно.

Нещодавно одна з підписниць Катерини Репяхової написала дівчині в коментарях, що Віктор Павлік у порівнянні з нею дід. Молода дружина співака вирішила відповісти на таку невиховану заяву з гумором. Дівчина опублікувала в Інстаграм-історіях кумедний знімок Віктора Павліка, на якому він щиро сміється і підписала фото: “Моє лице, коли Наталочка назвала мого чоловіка дідом”.

Катерина Репяхова з гумором відповідає на хейт у Мережі
Катерина Репяхова з гумором відповідає на хейт у Мережі

Наступним кадром у відповідь на коментар підписниці стали кадри з повного концертного залу з виступу співака. Катерина Репяхова показала відео, на якому купа людей танцюють під пісні її зіркового чоловіка. Дружина Павліка побажала кожному “діду”, щоб його любила і обожнювала така сама кількість молодих дівчат.

Репяхова відповіла недоброзичливцям
Репяхова відповіла недоброзичливцям

Катерина Репяхова не втомлюється доводити всім недоброзичливцям, що її з Павліком шлюб – міцний і щасливий. Підписники можуть самостійно побачити це на кадрах, якими дівчина ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм щодня.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.