Оля Полякова привітала молодшу доньку з 11-річчям та показала, як вона підросла: дивакувата, але дуже красива

5 жовтня молодша донька української співачки Олі Полякової Аліса відзначає свій 11-й день народження. Артистка дуже зворушливо привітала свою доньку в соціальній мережі Інстаграм.

Сьогодні, 5 жовтня, у відомої співачки Олі Полякової свято. Її молодша донька Аліса святкує свій 11-й день народження.

Полякова вирішила привітати доньку публічно. У своєму Інстаграм-блозі співачка оприлюднила свіжі фотознімки доньки та написала теплі слова привітання. Оля підкреслила, що головне бажання її доньки зараз, це не іграшки, чи інші подарунки, а мир в Україні.

Моя Аліса! Сьогодні день народження цієї чудової і дивакуватої дівчинки. Сьогодні наші діти хочуть одного – бути вдома з батьками і мирного неба! Хай так і буде!

, – привітала доньку Полякова.

До слова, Оля назвала свою доньку дивакуватою неспроста. Відомо, що у співачки ще є й старша донька – 17-річна Маша. Цікаво, що Маша і Аліса абсолютно не схожі, ні зовні, ні характерами. Так, Маша – точна копія Олі Полякової. Дівчина схожа на свою маму, наче вони сестри-близнючки. А от 11-річна Аліса схожа на тата. Крім того, Маша – жіночна, модниця та любителька шопінгу, а Аліса – задиркувата хуліганка.

 Оля Полякова привітала молодшу доньку з 11-річчям та показала, як вона підросла
Оля Полякова привітала молодшу доньку з 11-річчям та показала, як вона підросла

Аліса любить лазити по деревам, спокійно може взяти в руки жабу або вужа і терпіти не може всі ці жіночі штучки.

Цікаво, що сама дівчинка називає себе бомжем Валерієм та ненавидить, коли мама знімає її на камеру.

Незважаючи на дещо хлопчакуватий характер, Аліса росте неймовірно красивою дівчиною. Молодша донька Полякової має довге світле волосся та дуже гарні риси обличчя.

Оля Полякова привітала молодшу доньку з 11-річчям та показала, як вона підросла

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова повідомила, що її молодша донька Аліса тепер навчається за кордоном. Дівчинка вступила в британську школу, в якій передбачено проживання. В Україні такі заклад називаються школою-інтернатом.

Полякова зізнається, що планувала відправити Алісу навчатись за кордон, але в у більш старшому віці. Однак через війну в Україні співачка вирішила, що в Британії доньці буде безпечніше, а сама Полякова буде більш вільніша і зможе присвятити свій час для кар’єри.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!