Обрізала волосся і зробила модне фарбування: Лілія Ребрик кардинально змінила імідж (ФОТО)

Українці звикли бачити улюблену телеведучу Лілю Ребрик з білявим волоссям середньої, втім зірка вирішила вразити шанувальників і кардинально змінила зовнішній вигляд

Відома українська телеведуча та акторка почала й побудувала успішну кар’єру в образі запальної та завжди усміхненої білявки. Проте, зірка вирішила різко змінити свій зовнішній вигляд і показатись шанувальникам з короткою стрижкою та рудим волоссям.

Можна припустити, що Лілія Ребрик втомилась від постійного стресу та вирішила додати в своє життя чогось нового та незвичного. На знімках в Інстаграм ведуча з’явилась із коротким рудим волоссям, закрученим у локони. Зірка заохотила своїх підписників не опускати руки і вірити у найкраще. У наступній Історії Лілія Ребрик запитала, чи подобається її шанувальникам новий образ.

Хоча Лілія Ребрик виглядає трішки невиспаною та засмученою, не можна заперечувати того факту, що нова зачіска дійсно пасує телеведучій. Знаменитість виглядає більш бадьоро та молодо.

Лілія Ребрик продемонструвала в Мережі новий образ - з короткою стрижкою та рудим волоссям
Лілія Ребрик продемонструвала в Мережі новий образ – з короткою стрижкою та рудим волоссям

Нагадаємо, що нещодавно Лілія Ребрик стала ведучою власного телепроєкту на каналі “Дом”. Довгий час журналістка працювала на телеканалі “Україна”, втім після його закриття залишилась без роботи. Тепер Ребрик знову з’явиться на екранах українських глядачів.

Нове шоу називається “Дочекаюсь”, а його основна суть – допомогти двом розлученим війною людям нарешті зустрітись в студії програми. Продюсери новоствореного телепроєкту запевняють українців, що вони не стануть створювати надмірно драматичне шоу, адже в наші дні вистачає горя та смутку. Натомість творці шоу хочуть допомогти тим, хто так цього потребує.

Разом з героями я проживаю кожну зустріч, занурююсь у неї з головою, намагаюсь зробити цей день для них щасливим, бодай на мить. Я в цьому проекті багато плачу, але це сльози щастя

– ділиться своїми думками Лілія Ребрик.

Телеведуча додала, що насолоджується моментом возз’єднання рідних людей, які довго не могли побачити одне одного через деколи страшні причини. Лілія Ребрик запевняє, що війна навчила нас розрізняти важливі й не дуже речі, а також показала, як важливо цінувати людей, які є в нашому житті.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.