Анна Семенович показала себе без макіяжу: у співачки три підборіддя

Екс-солістка групи "Блестящие " Анна Семенович шокувала своїх шанувальників відвертим фото без макіяжу. У зірки, яку часто докоряють в наявності зайвої ваги, на знімку видно три підборіддя.

Анна Семенович прославилася серед мільйонів слухачів і телеглядачів не своїм музичним або акторським талантом, навіть не участю в легендарному жіночому колективі “Блестящие”, а скоріше своїми пишними формами.

З дитинства Аня займалася фігурним катанням і завжди підтримувала себе у спортивній формі. Майбутня зірка екранів займала призові місця на різних змаганнях і навіть вважалася однією з найсильніших фігуристок Росії. Але серйозна травма змусила забути про великий спорт і шукати новий шлях для реалізації своєї харизми і талантів.

Дівчина вирішила підкорювати телебачення, але раптово отримала пропозицію стати солісткою “Блестящих”. Так і почалася співоча кар’єра Семенович.

Анна Семенович (четвертая слева) в составе "Блестящих"
Анна Семенович (четверта зліва) в складі “Блестящих”

Анну завжди виділяли серед інших учасниць колективу її пишні форми. Сама співачка і телеведуча стверджує, що таке “багатство” вона отримала від природи, але преса і шанувальники люблять говорити про пластичну хірургію.

Після того, як вона залишила колектив, Семенович намагалася побудувати сольну кар’єру. Але відсутність яскравих вокальних даних не принесли ніякого успіху, тому дівчина вибрала собі роль світської левиці.

У пресі стали обговорювати лише скандали Семенович, розмір її бюсту і вагу, яку Анна то стрімко набирала, то навпаки — втрачала.

Анна і сьогодні веде постійну боротьбу з зайвими кілограмами — вона дотримується інтервального голодування і повністю виключила зі свого раціону цукор, випічку, молочні продукти й алкоголь.

В одній з останніх публікацій у своєму блозі артистка показала, як її хвилює проблема ваги. Вона виставила жартівливе фото, на якому видно відразу три підборіддя. Відразу за ним йшов наступний знімок, де Анна виглядає доглянуто і з макіяжем.

“Як ви думаєте, ми після самоізоляції як будемо виглядати, як на першому фото чи на другому?” — жартівливо написала Анна.

Хоча фото швидше за все було жартівливим, знайшлося чимало недоброзичливців, які залишили негативні коментарі. “Так, мені здається, що це перше фото взагалі без фотошопу”, — писали підписники.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.