Надія Мейхер здивувала фанатів поперечним шпагатом: оце розтяжка! (ВІДЕО)

Екс-солістка "ВІА ГРИ" активно стежить за собою і за своєю фігурою. Надія Мейхер регулярно займається балетом, навіть на карантині, і не забуває радувати шанувальників своєї розтяжкою.

38-річна зірка “ВІА ГРИ” Надія Мейхер завжди була однією з найяскравіших солісток колективу. Вона входила в “золотий склад” легендарної жіночої групи.

Вона віддала колективу 10 років свого творчого життя, а в 2010 пішла у вільне плавання. Мейхер випустила кілька сольних пісень і навіть встигла знятися в кіно. Зараз вона робить основний акцент на бізнесі і сім’ї — Надя виховує двох дочок і займається власним брендом одягу.

Але про творче життя вона теж не забула. Мейхер ще з дитинства професійно займається танцями. У рідному Хмельницькому вона танцювала в театрі і різних балетах, тому ще до “ВІА ГРИ” її впізнавали на вулиці.

Балетом Надя займається і зараз. І навіть на карантині не забуває про тренування. Результатом артистка з радістю ділиться з підписниками у своїх соціальних мережах. В одній з останніх публікацій вона здивувала поперечним шпагатом.

Граціозна Надія розповіла, що класичним балетом вирішила знову зайнятися кілька років тому заради власного музичного спектаклю “Historia de Un Amor”, тоді вона була вражена, адже не змогла правильно підняти ногу на 45 градусів, хоча весь час дотримувалася активного способу життя.

Надя почала активно відновлювати форму і тепер знову може радувати шанувальників граціозним шпагатом. За словами Мейхер, щоб сісти на шпагат, важливо навчиться розслабляти не так тіло, скільки свідомість.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.