Скільки років насправді разом Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе: подружжя показало архівне фото початку кар’єри

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе офіційно зареєстрували свої стосунки тільки в 2014 році. Але історія їхнього кохання почалася набагато раніше.

54-річний Валерій Меладзе і 41-річна Альбіна Джанабаєва перебувають в офіційному шлюбі 6 років, хоча зізналися в цьому лише пару років тому — їхнє весілля було таємним.

Історія кохання цих артистів легко може стати основою для сценарію романтичного фільму або, можливо, навіть детектива.

Вся справа в тому, що Валерій та Альбіна багато років приховували все те, що відбувалося між ними. Вони навіть в таємниці майже 10 років виховували спільного сина Костянтина. Весь цей час Меладзе боявся піти від першої дружини до коханої Джанабаєвої, адже в першому шлюбі у нього підростали три маленькі доньки.

Альбина Джанабаева, Валерий Меладзе и их сын Костя
Альбіна Джанабаєва, Валерій Меладзе та їхній син Костя

Майбутні кохані познайомилися ще до того, як Альбіна стала солісткою колективу “ВІА ГРА”. Спершу між Меладзе і Джанабаєвою були суто ділові відносини — співачку запросили на посаду бек-вокалістки артиста. Коли Валерій брав її на роботу, то строго попередив, що не сприймає ніяких відносин в його колективі — ні з музикантами, ні з іншими співробітниками. Дівчина була згодна на такі умови, але сам же Валерій порушив їх через кілька місяців — він по вуха закохався в Альбіну.

Зовсім скоро між ними зав’язався роман, у результаті якого в 2004 народився їхній первісток — Костя. Щоправда, пара приховувала факт батьківства Меладзе, оскільки той перебував в офіційному шлюбі.

Валерий Меладзе и Альбина Джанабаева в начале карьеры
Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва на початку кар’єри

Валерій зважився на розлучення лише тоді, коли Джанабаєва завагітніла від нього вдруге. Сталося це в 2014 році. Тоді співак оформив офіційне розлучення зі своєю першою дружиною Іриною і зіграв таємне весілля з екс-солісткою “ВІА ГРИ”.

Правда і тоді закохані не поспішали бути відвертими щодо своїх стосунків. Вся правда стала відома лише в 2018 році, коли Меладзе і Джанабаєва вирішили дати спільне інтерв’ю про свої романтичні стосунки, які, як виявилося, тривають вже майже 20 років.

Валерий Меладзе, Альбина Джанабаева и младший сын Лука
Валерій Меладзе, Альбіна Джанабаєва і молодший син Лука

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.