Співачка Ірина Білик показала рідкісне сімейне фото з синами і майбутньою невісткою

Співачка Ірина Білик на честь Дня сім'ї опублікувала рідкісне фото двох синів і показала невістку старшого Гліба.

Особисте життя співачки Ірини Білик завжди було об’єктом для обговорення в пресі і серед шанувальників таланту артистки.

Вся справа в тому, що Білик ніколи не приховувала своїх бурхливих романів, а навпаки — показувала своїх коханих на фотосесіях і у власних кліпах.

Але інша справа — її сини. Їх співачка теж ніколи не приховувала, але все ж намагалася відгородити дітей від громадського життя і мінімально згадувала про них в різних інтерв’ю.

Ірина Білик стала мамою двох синів, один з яких був народжений за допомогою сурогатного материнства. Цей факт співачка ніколи не приховувала і навіть одного разу відверто розповіла про всі складнощі процедури і її вартість.

Найстаршій дитині артистки Глібу від відносин з Андрієм Оверчуком сьогодні 21 рік. У нього є дівчина і пара навіть подумує про весілля. Молодшому Табрізу 4 рочки. 50-річна співачка зараз щаслива у шлюбі з його батьком Асланом Ахмадовим.

На честь Дня сім’ї, який відзначали 15 травня, Білик опублікувала у своєму особистому блозі рідкісну фотографію. На знімку співачка позує в колі найближчих людей — маленького Табриза, Гліба і його дівчини.

Ирина Билык в окружении семьи
Ірина Білик в оточенні сім’ї

“З днем сім’ї вас, мої дорогі”, — зазначила співачка під фото.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.